Kriza finansijskog sektora u kombinaciji sa rastućom inflacijom čine tržišta nestabilnim, a ulaganja visoko rizičnim. Intencija investitora da smanje nivo izloženosti, opredeljuje ih ka sigurnijim tržištima.

Pa iako možemo reći da kriptovalute takođe nose rizik ulaganja, ulagačima je na raspolaganju instrument amortizacije izloženosti riziku. Radi se o robotima za trgovanje čija je svrha učiniti optimalnim ulagačke opcije i potencijalni rizik.

U nastavku vam dajemo pregled Immediate Edge trading roboti kao i pripadajuće karakteristike.

Immediate Edge sažetak

U ovom pregledu ćemo detaljno istražiti Immediate Edge, trading roboti kao i njegove ključne karakteristike. Namera je investitorima obezbedit osnovne informacije u pogledu prednosti koje mogu dobiti poslovanjem putem ove platforme.

🕘 Trajanje povlačenja 24 sata
📱 Mobilna aplikacija Ne
💥 Zahtevana stopa uspešnosti 99%
💵 Minimalni depozit 250 dolara
Prihvaćene kriptovalute BTC, ETH, LTC i XRP

Šta je Immediate Edge?

Immediate Edge je sofisticirana platforma za trgovanje. Ova platforma koristi sistem koji se oslanja na automatizovane procese i robote, Investitori mogu koristiti Immediate Edge kako bi optimizovali svoje trgovačke strategije i iskoristili potencijalne prilike na tržištu bez potrebe za stalnim ručnim nadzorom.

Takođe platforma koristi algoritme i analitičke alate za identifikaciju povoljnih trenutaka za kupovinu i prodaju kriptovaluta, pružajući korisnicima priliku da ostvare profit.

immediate edge

Značaj ove platforme ogleda se u nestabilnosti kripto tržišta i stalnim fluktuacijama cena što otežava ulagačima praćenje i donošenje ispravnih poslovnih odluka.

Poslovanjem na ovoj platformi investitori stiču prednost jer im trading robot obezbeđuje statistički obrađene podatke, uzimajući u obzir istorijska kretanja cena. Takođe obuhvata analizu tržišnih signala, grafikona i metode predviđanja budućeg kretanja cena.

Na osnovu utvrđenih obrazaca, automatizovani bot odabira najprofitabilnije poslovne opcije uz minimalne ulagačke rizike. Iz navedenog je jasno da potencijalni ulagači ne moraju imati predznanje niti alate ekonomskih analiza kako bi uspešno poslovali na kripto tržištu. S ciljem zaštite ulagača od promenjivih cena,trading robot omogućava prednost investitoru nad nepredvidivim tržišnim kretanjima.

Procena je da poslovanje putem ove platforme garantuje 90% povrata od uloženog, ali je istinitost ove tvrdnje još na testu. Podaci navedeni na zvaničnoj stranici platforme govore da po važećoj licenci posluje u više od 150 zemalja.

Immediate Edge prednosti i nedostaci

U nastavku teksta izložit ćemo u kratkim crtama prednosti i nedostatke Immediate Edge-a

Prednosti:

 • Platforma je zasnovana na naprednoj tehnologiji veštačke inteligencije.
 • Oni pružaju korisničku podršku 24/7, uključujući ćaskanje uživo.
 • Pružaju besplatan demo nalog.
 • Povlačenja se vrše u roku od 24 sata od pokretanja zahteva za povlačenje.
 • Minimalni početni depozit je samo 250 dolara.
 • Podržavaju trgovanje CFD-om u zemljama koje to dozvoljavaju.

Nedostaci:

 • Specijalni trgovački brokeri.
 • Ograničena ponuda kriptovaluta.
 • Postoje visoke stope povrata koje nisu potvrđene.
 • Mobilna aplikacija Immediate Edge nije dostupna.

Kako funkcioniše Immediate Edge?

Odlika ovog trading robota je u njegovoj jednostavnosti primene. Upotreba podrazumeva prethodnu aktivaciju na platformi. Potom sledi skeniranje tržišta. Cilj je pronalazak najboljih opcija za investiranje koje obezbeđuju najviše vrednosti povrata uloženog kapitala uz minimalni rizik.

Nakon odabira najbolje poslovne transakcije, robot pristupa računu investitora kako bi realizovao istu. Nakon kupovine slede dalje procene tržišta kako bi u pogodnom trenutku izlaskom postigao visoke nivoe povrata prinosa.

kako funkcioniše Immediate Edge

Zahvaljujući ugrađenom sistemu isplate, po obavljenoj transakciji, softver vrši obračun visine profita za investitora.

Ukoliko ste novi korisnik na platformi biće potrebna registracija. Sve što treba da uradite je da kliknete na “Prijavi se” i sledite obrazac registracije. Potrebno je da unesete lične podatke poput ime, prezime,e-mail adresa, lozinka i br. telefona. Pre nego što vam platforma dozvoli pristup, izvršit će proveru vaših podataka.

Pošto ste izvršili registraciju, nužan korak je uplata minimalnog depozita od 250$. Imajte na umu da bez ove uplate nećete biti u mogućnosti koristiti platformu pa čak ni demo verziju platforme. Prenos sredstava na račun platforme možete izvršiti putem bankovnog transfera, kreditnih ili debitnih kartica, PayPala i Skrill opcije.

Platforma vam je na raspolaganju sa svim opcijama koje nudi, uključujući i testiranje iste, nakon što izvršite polog depozita.

Demo verzija je najbolji način da sagledate mogućnosti koje nudi ovaj robot za trgovanje. Ova opcija omogućava korisniku da pre nego što započne trgovanje uživo, savlada strategije uspešnog poslovanja. Nakon što investitor postavi ograničeni polog za limitiranje gubitka te aktivira robota, poslovanje na ovoj platformi može da počne.

Ko je vlasnik platforme Immediate Edge?

Platforma se nalazi u vlasništvu investicionih manadžera sa iskustvom poslovanja na Volstritu. Uspeh platforme upravo se može zahvaliti znanjem koje kombinuje dugogodišnje iskustvo u finansijskom sektoru sa veštinama softverskog inženjeringa.

Navedeni faktori ključni su za postizanje konstantnih poboljšanja efikasnosti robota. Tim takođe neprestano prati kretanja na kripto tržištu kako bi ulaganje u kriptovalute unapredio na ovoj platformi.

Kako mogu da pristupim platformi Immediate Edge?

Platforma ovog robota dostupna je na svakom uređaju sa web pretraživačem:

 • Mobilne pametne telefone
 • Laptop ili PC pretraživači
 • iPad i tablet uređaji

Trgovanje i uopšte upotreba ove platforme je krajnje pojednostavljena. Korisnički račun će vas sam voditi kroz početne korake.

kako mogu da pristupim platformi Immediate Edge

Platforma omogućava isprobavanje aplikacije i vežbanje trgovanja pre samog izlaska na tržište kako biste stekli veštinu trgovanja.

Kako koristiti Immediate Edge?

Postavke ove platforme pre svega imaju intenciju stvoriti najbolje moguće korisničko iskustvo pri korištenju ovog robota. Opcija koja vam stoji na raspolaganju je upotreba besplatnog probnog naloga.

kako koristiti immediate edge

Samim time, nakon što izvršite registraciju, možete se upoznati sa funkcionisanjem platforme bez rizika od gubitka. Web stranica sadrži i korisna video uputstva s namerom da korisnika upozna sa svim aspektima usluge.

Osnovne karakteristike Immediate Edge

Pre nego što započnete trading bilo bi dobro da se upoznate sa ovim robotom. U nastavku smo nabrojali najznačajnije karakteristike ove platforme za trading kriptovalutama.

Korisnički interfejs

Korisnički interfejs je podešen tako da korisnici uz minimalno napora efikasno koriste sve mogućnosti platforme. Od same registracije, korisnici su logički vođeni ka svakom sledećem koraku do krajnjeg cilja odnosno trgovanja. Mobilna aplikacija za ovu platformu trenutno nije dostupna pa je se ne može aktivirati putem mobilnih telefona.

Brzo povlačenje

Kada poslujete putem platformi poput Immediate Edge, imperativ je mogućnosti pravovremenog povlačenja sredstava. Nije lako pružateljima usluga poput trgovinskog robota obezbediti isplatu ostvarenog profita korisnicima unutar 24 časa. Mnoge automatizovane platforme onemogućavaju investitore da povuku svoju zaradu.

Međutim, to ima negativne efekte na reputaciju takvih platformi. Obzirom na navedeno, ova platforma predstavlja izvrstan izbor za investitore koji u što kraćem roku žele investirati i povući ostvareni profit.

Više opcija plaćanja

Kada vam platforma na raspolaganje stavi više opcija pri uplati depozita, to je posebno bitno za pojedine regione koji su onemogućeni za neke oblike plaćanja i transfera novčanih sredstava. Ova činjenica znači da investitori nisu limitirani opcijom plaćanja te da im je na raspolaganju više metoda transakcija sredstava.

Podrška korisnicima

Korisnička podrška ključni je dio svake internet platforme. Pre svega predstavlja uslov za uspostavljanje poverenja između korisnika i pružatelja usluge. Immediate Edge vam na raspolaganje stavlja korisničku podršku 24/7. Podrška vam je na usluzi po bilo kom pitanju od samog procesa registracije do saveta za upotrebu funkcija platforme.

Takođe sadrži i opciju ćaskanja uživo gde je ulagačima omogućeno razgovaranje sa delatnicima platforme u bilo koje vreme.

Bezbednost

Temelj bezbednosti ove platforme leži u Opštoj uredbi EU o zaštiti podataka (GDPR) kao i opštim zakonima o zaštiti podataka na globalnom nivou. Ovaj trading robot uz visok nivo enkripcije, osigurava zaštitu podataka i sprečava kršenje privatnosti. Takođe platforma sarađuje sa brokerima koji vrše monitoring nad svim transakcijama trading robota.

Visoka likvidnost sredstava

Ova platforma omogućava korisnicima brzo i jednostavno kupovanje Bitcoina i drugih kriptovaluta putem visoke likvidnosti sredstava. Trading robot na ovoj platformi efikasno ulazi i izlazi iz trgovina, pružajući korisnicima glatko iskustvo trgovanja.

Neposredne naknade za Immediate Edge

Trading robot na ovoj platformi je pristupačan i ne uključuje skrivene naknade. Korisnicima se dozvoljava deset besplatnih povlačenja mesečno. Nakon toga, za dodatna povlačenja se primenjuje mala naknada od 1%, koja se naplaćuje prilikom same transakcije.

Sledeće je sažetak rasporeda naknada za ovu platformu:

Registracija Bez naknada
Povlačenje Bez naknada
Depozit Bez naknada
Proviziju Bez naknada

Da li je Immediate Edge pravna platforma?

Koristan savet je da pre svakog ulaganja sprovedete iscrpnu istragu u pogledu platformi na kojim želite da poslujete i imovine koja je predmet trgovanja. Izuzetak nisu ni trading roboti uključujući i Bitcoin robote. Ova platforma pruža mnogo informacija po pitanju njene autentičnosti, uključujući modele skeniranja tržišta kod izbora trgovačkih prilika. Takođe navodi i saradnju sa raznim trgovačkim brokerima ali ih ne imenuje.

Naša istraga nije ukazala na bilo kakve prevare koje bi ovog trading bota dovele u pitanje. Moramo naglasiti i da ne postoji recenzija ove platforme na renomiranom sajtu TrustPilot.

Nismo uspeli ni da proverimo tvrdnju ovog trading roboti da obezbeđuje povrat od 99% na uložena sredstva.

Minimalni depozit

Minimalni depozit na ovoj platformi je 250USD. Iako predstavlja polaznu tačku za ulaganje, moguće je višestruko uvećati početnu investiciju. Svakako, savet je da počnete sa manjim iznosom i postepeno povećavate ulog shodno dinamici pozitivnih kretanja na tržištu.

Trenutna korisnička podrška

Platforma omogućava korisničku podršku 24/7. Korisnici se mogu informisati o procesnim pitanjima, registraciji, pologu depozita i samom trgovanju. Ukoliko želite promptno rešavanje bitnih pitanja na raspolaganju vam je uživo ćaskanje u bilo kom trenutku.

Pored toga što web stranica sadrži opcije za kontakt sa korisničkom podrškom, izražavamo sumnju u njihovu dostupnost i sposobnost da pruže podršku 24/7.

Kako koristiti Immediate Edge

Za nove korisnike, pre samog početka korištenja platforme, dostupan je vodič. Od samog trenutka registracije korisnici su vođeni korak po korak kroz čitav proces od registracije do trgovanja.

1. Registracija

Obrazac za registraciju uočljiv je odmah po otvaranju web stranice. Kao i kod većine platformi, ovaj korak podrazumeva unos ličnih podataka korisnika. Nakon što podaci budu obrađeni i prosleđeni brokeru, bit će vam omogućen pristup platformi.

Immediate Edge Registracija

Posle uspešne registracije, korisnike se preusmerava na sledeću stranicu.

2. Verifikacija telefonskim pozivom

Verifikacija naloga nakon registracije, takođe je korak koji se zahteva i na ovoj platformi. Verifikacija se vrši telefonskim pozivom, nakon čega investitor može otvoriti svoj račun.

3. Podešavanje naloga

Postavka naloga podrazumeva i kreiranje lozinke koja omogućava pristup nalogu. Ovaj korak sledi nakon telefonske verifikacije. Potom korisnici unose ostale tražene lične podatke.

4. Isplata sredstava

Escrov je sledeći korak kojim se zahteva od korisnika da deponuje minimalni iznos utvrđen pravilima platforme. Iznos neophodan za početak trgovanja je 250$. Ovaj trading robot omogućava raznolike načine plaćanja od bankovnih transfera do upotrebe kreditnih i debitnih kartica, potom PayPal, Skrill itd.

5. Demo trgovanje na Immediate Edge

Demo trgovanje je odlična opcija ako ste novi u svetu trgovanja uopšte ali i kao način da se investitori uvere u autentičnost platforme. Demo račun na ovom trading robotu omogućava korisnicima isprobavanje mogućnosti i platforme ali i svojih vlastitih sposobnosti u pogledu ulaganja.

6. Trgovanje uživo na Immediate Edge-u

Nakon što ste se oprobali u demo verziji trgovanja, možete početi sa trgovanjem uživo. Bitna preporuka pre nego počnete trgovati uživo je da se konsultujete sa voditeljem naloga.

Trgovanje uživo na Immediate Edge-u

Konsultacija je neophodna kako biste bili sigurni da su sve postavke pravilno podešene i time izbegli rizik od gubitka novca na platformi. Završni korak vas vodi ka trgovanju uživo nakon što kliknete opciju Live Trade.

Kako da otkažem svoj trenutni Immediate Edge nalog?

Proces otkazivanja naloga na Immediate Edge platformi je jednostavan. Ukoliko se odlučite na otkazivanje naloga, idite na bot meni u gornjem desnom uglu i pratite uputstva za brisanje naloga.

Da li Immediate Edge podržavaju poznate ličnosti i veliki brendovi?

Povernje u platforme neminovno jača kada se za nijh vezuju imena poznatih ličnosti. Naše istraživanje nije dovelo do potvrde podatka da su ličnosti poput Martin Luis, Holi Viloubi, Elon Mask, Džef Bezos ili Riši Sunak podržali Immediate Edge.

Najnovije vesti o Bitkoinu

U nedelji koja se završava 16. Aprila 2023. godine, u industriji trgovanja i investiranja bitcoina, informisanje trgovaca i investitora je od velike važnosti zbog nepredvidive prirode i brzih promena na kripto tržištu. Evo nekoliko ključnih naslova:

Vrednost bitkoina je po prvi put od juna 2022. premašila oznaku od 30000 dolara, ali je nakon toga došlo do blagog pada. Istovremeno, Ethereum (ETH) je doživeo snažan rast nakon uspešne nadogradnje.

Euler Finance, nakon što je pretrpeo krađu od preko 197 miliona dolara, sada je pokrenuo proces oporavka.

U slučaju ubistva osnivača CashApp-a Boba Lija, izvršeno je hapšenje, a tehnički direktor koji je poznavao gospodina Lija bio je osumnjičen.

Zaključak

Immediate Edge je napredan algoritam koji primenjuje kompleksne taktike za kripto trgovanje. Ova platforma omogućava automatizovano trgovanje, a njen korisnički interfejs je jednostavan za upotrebu.

Trgovanje se zasniva na tehnologiji distribuirane knjige (DLT), koja omogućava transparentno praćenje svih transakcija u stvarnom vremenu. Prema tvrdnjama programera, Immediate Edge koristi visokokvalitetno šifrovanje kako bi zaštitio svoju web lokaciju. Važno je napomenuti da, iako platforma pruža određene sigurnosne mere, rizici krađe i volatilnosti i dalje postoje prilikom trgovanja kriptovalutama. Ako ste zainteresovani da isprobate ovu platformu, možete se prijaviti ispod i započeti trgovanje.

Često postavljana pitanja o Immediate Edge

Šta je bot Immediate Edge?

Ko poseduje Immediate Edge?

Da li je Immediate Edge legitiman?

Kako mogu da se pridružim Immediate Edge-u?

Da li postoji aplikacija za Immediate Edge?

Da li je Immediate Edge na Trustpilotu?

Da li Rishi Sunak podržava Immediate Edge?

Martin Levis podržava Immediate Edge?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama