Bitcoin 360 Ai, takođe poznat kao Bit Coin 360 Ai ili Bit App 360 Ai, a ponekad poznat i kao Bitcoin iFex 360 Ai, je novi trendovski bot za kripto trgovanje koji privlači pažnju u trading zajednici. Da li je to legitiman softverski alat ili prevara?

Sastavili smo pregled Bitcoin 360 Ai iz dostupnih informacija na društvenim medijima, uključujući izjave, povratne informacije korisnika i druge onlajn recenzije.

Takođe smo pregledali tvrdnje na veb lokaciji Bitcoin 360 Ai, za koju se čini da ima nekoliko veza i različitih internet domena, od kojih neki mogu biti prevare, a ne zvanična veb lokacija.

Rezime Bitcoin 360 Ai platforme

Kao i kod drugih Bitcoin robota koje smo pregledali, počinjemo našu recenziju sa kratkim pregledom:

🏺 Tip platforme Platforma za trgovanje bitkoinima i kriptovalutama
💠 Podržane kriptovalute BTC, ETH, BCH, BNB, LTC, DASH, BT i još mnogo toga
🕘 Vreme povlačenja Trenutno putem kriptovaluta, 12-24 sata fiat-om
💵 Minimalni depozit 250 dolara

Šta je Bitcoin 360 Ai?

Za razliku od akcija, kripto tržišta, uključujući bitkoin, trguju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tokom cele godine i maloprodajnim investitorima i trgovcima je teško da ih konzistentno nadmaše dnevnim trgovanjem. To je stvorilo tržište za kripto trejding botove koji funkcionišu kao „investicioni savetnici“ ili „robo savetnici“ za automatizaciju procesa.

bitcoin 360 ai

Platforma ima najavljenu stopu pobede od 85%, što je u skladu sa sličnim platformama. Međutim, nismo bili u mogućnosti da proverimo takve tvrdnje. Bitcoin 360 Ai je jedna od najnovijih automatizovanih platformi za trading u toj niši. Tvrdi da pomaže investitorima da ostvare održiviji profit i povećaju svoju stopu pobeda po trejdingu. Međutim, malo je informacija dostupnih na mreži, jer je softver vlasnički. Jedna samoprijavljena recenzija o ovom robotu kaže:

Bitcoin 360 AI platforma je visokotehnološko okruženje koje će vam pomoći da maksimizirate svoj kripto i Bitcoin profit od sistema za automatsko čitanje – inovativan i intuitivan, ali dovoljno moćan da zadovolji vaše potrebe. Svakog dana, novi članovi se pridružuju našoj ekskluzivnoj i uspešnoj grupi investitora kako bi ispunili svoje prekretnice u finansijskom slobodnom načinu života bez finansijskih briga i poteškoća.”

Takođe smo pregledali druge platforme za automatizovano trgovanje koje na sličan način drže svoj softver za AI trejding (veštačko trgovanje) nepoznatim javnosti i rezervisan za deponente.

Ko poseduje Bitcoin 360 Ai?

Ovaj trading robot ima anonimne osnivače, ali industrijski izvori sugerišu da ga je razvila grupa bivših profesionalnih trgovaca i programera softvera. Uprkos tvrdnjama iz nekih lažnih Facebook oglasa i drugih postova na društvenim medijima, nismo mogli da pronađemo nijedan dokaz da su poznate ličnosti visokog profila kao što su Elon Musk ili Jeff Bezos povezane sa ovim botom. Neki od tih oglasa su povezani sa prevarantima i treba ih izbegavati.

Prednosti i nedostaci Bitcoin 360 Ai platforme

Prednosti:

  • Čini se da je popularna platforma za kripto trgovinu u trendu i viralna na mreži
  • Alat za AI trgovinu

Nedostaci:

  • Potreban je minimalni depozit od 250 USD
  • Malo informacija o reviziji ili testiranju ili detaljima o osnivačima ovog trading robota

Kako radi Bitcoin 360 Ai?

„AI“ u „BTC 360 Ai“ naravno označava veštačku inteligenciju koja kao krovni pojam pokriva sve aspekte Bitcoin robota, botova za kripto trgovinu itd. kao što je njihova automatska strategija trgovanja, postavljanje TP/SL naloga unapred (uzmi profit i zaustavljanje gubitka), odlučivanje o optimalnom R:R i skali rizika (rizičnoj skali da se spori nivo trgovanja ponovo postavi).

kako radi bitcoin 360 ai

Trejderi često gube strpljenje sa preduzimanjem svih tih koraka i ulaze u dugu ili kratku poziciju u sredini trgovačkog raspona, a zatim bivaju iseckani. Ovaj trading robot tvrdi da može da upravlja promenljivošću cena na kripto tržištima i da se smanji, na viši stepen tačnosti od većine maloprodajnih investitora.

Međutim, tačan algoritam koji se koristi nije dostupan ni u jednoj besplatnoj probnoj verziji. Pregledali smo neke druge algoritamske platforme za trgovanje na ovoj stranici koje su malo transparentnije.

Na kojim uređajima mogu da koristim Bitcoin 360 Ai?

Ovaj robot može da se koristiti na bilo kom uređaju sa internet vezom i pretraživačem, uključujući pametni telefon sa Androidom ili iOS-om, tablet, desktop računar ili laptop. Međutim, nema namensku mobilnu aplikaciju.

Sa kojim berzama i brokerima je Bitcoin 360 Ai partner?

Nismo bili u mogućnosti da tačno proverimo sa kojim brokerima je ovaj robot u partnerstvu pošto pojedinačni korisnici postaju partneri sa različitim firmama. Međutim, platforma kaže da sarađuje samo sa brokerima licenciranim sa CiSEC (Kipar) kako bi se osigurao nivo legitimnosti i poverenja, dok su informacije zaštićene SSL sertifikatom.

Koliko se profita može napraviti od Bitcoin 360 Ai?

Bitcoin 360 Ai tvrdi da ima stopu pobede od 85% u trejdingu, iako ove tvrdnje nisu mogle biti potvrđene. Iako je moguće ostvariti veliki dobitak trgovanjem kriptovalutama, trgovanje je inherentno rizično i gubici u nekim trgovinama su neizbežni.

Ključno je da korisnici ne samo da napuste bot, već da dosledno prate njegov učinak, kao i da razviju znanje o strategijama i analizi trgovanja. Početnici bi trebalo da ulažu samo sredstva koja mogu sebi priuštiti da izgube i zapamtite da je profit od kripto tradinga oporeziv u mnogim zemljama.

Ključne karakteristike Bitcoin 360 Ai

Iz recenzija koje smo pronašli na internetu, ovaj Bitcoin robot ima sledeće funkcije:

Automatizovano trgovanje sa više sredstava

Ovaj robot tvrdi da može automatski da trguje Bitcoin-om i mnogim najboljim altcoinima kao što je Ethereum. Ova Bitcoin bot platforma takođe podržava druge vrste Bitcoina, kao što su Bitcoin Cash i Bitcoin Gold.

automatizovano trgovanje sa vise sredstava2

Jednostavan za korišćenje

Iz onlajn svedočenja o ovom robotu tema koja se ponavlja je jednostavnost softvera. Međutim, kao i kod bilo kog kripto bota, ovo mogu biti sponzorisane recenzije, lažne ili preuveličane. Nastavite sa oprezom.

Brza povlačenja sredstava

Podržavajući depozite u fiat valutama i kriptovalutama, BTC 360 Ai garantuje 1-2 radna dana obrta na njihovoj veb stranici za fiat povlačenje i trenutne isplate za kriptovalute. Preporučujemo da rano testirate proces povlačenja sredstava sa ovog robota.

Demo nalog

Navodno postoji demo račun koji je dostupan nakon što se prijavite na veb lokaciju ovog robota (iako nema besplatne probne verzije) i izvršite početni depozit. To pomaže jer trgovanje papirom za praksu prvo, naravno, smanjuje rizik na nulu dok ne budete sigurni da robot zaista radi i da je originalan.

Bitcoin 360 Ai naknade

Ovaj bot za trgovanje kripotvalutama ne naplaćuje nikakve naknade za trgovanje i ne uzima provizije od profita trgovaca. Platforma takođe ne naplaćuje naknade za depozit ili povlačenje. Nismo bili u mogućnosti da identifikujemo skrivene naknade kao deo našeg pregleda ovog trading robota.

Naknade za račun Nema
Naknade za depozit/isplatu Nema
Provizije Nema

Da li je Bitcoin 360 Ai prevara?

Nije moguće garantovati da li vlasnička softverska platforma za ovaj kripto robot funkcioniše kako je opisano jer programeri retko omogućavaju javnosti da testira svoj alat. Iz tog razloga konkurenti ne mogu da ga repliciraju.

da li je bitcoin 360 ai prevara

Održavajte raznolik portfolio i nemojte previše ulagati u samo jednog trading robota. Neke licencirane kripto berze nude automatizovano kopiranje. Razmislite o korišćenju ovih, kao i samostalnih Bitcoin botova ili kripto botova. Oni često nisu licencirani ili regulisani.

Veb lokacija ovog robota, takođe poznata kao Bitcoin iFex 360 Ai, iznosi različite tvrdnje kao što je „najprofitabilniji auto trgovac“ što može jednostavno biti u marketinške svrhe. Teško je poznavati potencijal bilo kog trgovca automobilima jer on takođe može zavisiti od toga koliko dobro ga krajnji korisnik kalibriše i koliko profita odabere da unovči ili ponovo uloži za složene prinose.

Robot ima navedenu stopu pobede od 85%, ali nismo mogli da proverimo te tvrdnje. Nekim pravim Bitcoin robotima njihova veb lokacija je oštećena ili su slike reciklirane i napravljene u lažne veb-sajtove robota za prevara sa preporukama poznatih ličnosti, kao što su Elon Musk ili Tesla, Jeff Bezos ili Amazon, Martin Levis ili MoneiSavingEkpert, itd.

Te prevare bi trebalo da se lako uoče i nisu legitimni kripto botovi, nismo mogli da pronađemo nikakvu vezu između ovog robota i bilo koje poznate ličnosti ili investitora visokog profila. Takođe smo skenirali sajtove društvenih medija kao što su Tvitter i Reddit da bismo pronašli mišljenje o ovom robotu, ali nije bilo mnogo legitimnih povratnih informacija, jer su botovi jasno povezivali imena slavnih sa platformom.

Prevarne Facebook reklame sa robota takođe su rasprostranjene i treba ih izbegavati. Dakle, ako razmišljate o korišćenju Bitcoin aplikacije kao što je Bitcoin iFex 360 Ai, obavezno uradite svoje istraživanje koje će vam pomoći da donesete informisanu odluku.

Bitcoin 360 Ai Minimalni depozit

Na ovom trading robotu prvi potreban depozit izbosi 250 dolara ili ekvivalent u drugim valutama. To je otprilike industrijski prosek za kripto robote.

Bitcoin 360 Ai pregledi

Recenzije ovog robota sadašnjih i prethodnih korisnika su uglavnom pozitivne. Platformu su pregledale brojne kriptocentrične publikacije, od kojih je većina bila oduševljena ovim trading robotom. Platforma ne prikazuje izjave korisnika na svojoj veb stranici, ali recenzije na Trustpilot-u ukazuju na to da je ovaj robot pomogao nekim korisnicima da zarade novac trgujući kriptovalutama.

Napomena: postoji još jedan popularan alat za automatizovano trgovanje sa sličnim imenom, Bitsoft360, iako su ova dva programa odvojena. Kao što je pomenuto, neki trgovci ovaj bot nazivaju Bitcoin iFex 360 Ai.

Bitcoin 360 Ai potvrde slavnih

Kružile su neke glasine da je nekoliko vodećih kompanija i ličnosti podržalo ili investiralo u Bitcoin 360 Ai, sa brojnim oglasima na sajtovima društvenih medija kao što su Facebook, Reddit i Tvitter koje proizvode botovi i vode prevaranti. Naše istraživanje nije pokazalo nijedan dokaz da je bilo koja od ovih glasina istinita.

Da li Elon Musk podržava Bitcoin 360 Ai?

Ne. Uprkos ogromnom interesovanju za kriptovalute, nismo našli istinu za spekulacije da je Elon Musk umešan u ovaj kripto robot.

Da li Džef Bezos podržava Bitcoin 360 Ai?

Nismo pronašli vezu između Jeffa Bezosa i ovog robota.

Da li Amazon podržava Bitcoin 360 Ai?

Iako Amazon može prihvatiti kripto plaćanja u budućnosti, nismo mogli da pronađemo nijedan dokaz da Amazon podržava ovaj robot.

Da li Doug Ford podržava Bitcoin 360 Ai?

Doug Ford je kanadski političar i biznismen. Ne postoji veza između Douga Forda i ovog bota koju bismo mogli da pronađemo.

Bitcoin 360 Ai korisnička podrška

Čini se da ovaj trading robot upravlja pozivnim centrom kako bi stupio u kontakt sa deponentima i takođe je dostupan putem e-pošte radnim danima. Bilo je nekoliko izveštaja o „hladnom pozivu“, tj. pritiskanju investitora da deponuju više. Preporučujemo da deponujete virtuelnom karticom kao što je Revolut ako odlučite da nastavite i otvorite nalog na ovom robotu i da deponujete samo minimum. Zatim rano testirajte proces povlačenja.

Kako koristiti Bitcoin 360 Ai?

Za one koji odluče da se pridruže Bitcoin 360 Ai, koraci bi bili sledeći:

1. Prijavite se na Bitcoin 360 Ai

Posetite veb lokaciju Bitcoin 360 Ai i popunite jednostavan obrazac za registraciju na desnoj strani ekrana. Neki veb-sajtovi na mreži koriste drugačiji izgled za svoju odredišnu stranicu. Nakon toga prosleđuju kontakte Bitcoin 360 Ai timu da ih kontaktira i provede kroz proces ulaganja u kriptovalute koje žele kupiti.

prijavite se na bitcoin 360 ai

2. Depozitni fondovi

Napravite početni depozit od 250 dolara ili više. Preporučujemo da se ne obavezujete na veliki depozit za pravi novac na Bitcoin iFex 360 Ai pre testiranja procesa isplate.

3. Demo trgovina

Prvo vežbajte sa virtuelnim sredstvima na virtuelnom nalogu robota da biste shvatili kako robot funkcioniše i da li je originalan.

4. Počnite da trgujete

Navodno registrovani korisnici će tada moći da integrišu API ovog robota u kripto berzu ili brokera i da ga podese na automatsko skalpiranje i sving trgovanje. Za više informacija o tome kako kupiti bitcoin na siguran način preporučujemo Vam naš vodič na tu temu. Za trgovce je ta opcija je profitabilnija nego što je dnevno trgovanje. Iako nismo bili u mogućnosti da to 100% potvrdimo u slučaju Bitcoin iFex 360 Ai.

Kako povući novac sa Bitcoin 360 Ai?

Sredstva se ne čuvaju na platformi ovog robotA, već kod partnerskog brokera pojedinca. Da bi podigli sredstva, korisnici će morati uraditi sledeće:

  • Prijavite se na veb lokaciju brokera
  • Pronađite novčanik
  • Unesite iznos za povlačenje i započnite proces
  • Transakcija bi trebalo da prođe do 24 sata da se završi nakon potvrde.

Brokeri neće isplaćivati fiat valutu umesto kriptovalute i ne bi trebalo da imaju priložene naknade.

Kako izbrisati Bitcoin 360 Ai nalog?

Brisanje naloga na ovoj platformi bi trebalo da bude relativno jednostavno, ili idite na platformu i pratite uputstva u meniju podešavanja, ili uradite isto na platformi brokera.

Zaključak

Ovaj projekat iznosi neke grandiozne tvrdnje. Izgleda da je popularan u zajednicama za online trgovinu i virusan na društvenim medijima, što je u trendu u vreme pisanja teksta. Međutim, u renomiranim mejnstrim medijskim izvorima bilo je malo izveštavanja, pa pažljivo investirajte. Za one koji su zainteresovani za veštačku inteligenciju, takođe smo pregledali neke AI kripto projekte na bezbednoj razmeni kriptovaluta za koje bi čitaoci takođe mogli biti zainteresovani.

Često postavljana pitanja

Šta je Bitcoin 360 Ai?

Da li je ovaj robot legitiman?

Kako da se pridružim ovom trading robotu?

Ko je vlasnik ovog trading robota?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama