Bitcoin Minetrix je novi kripto projekat sa značajnim potencijalom za zaradu. Predstavlja prvi udeo u rudarenju bitkoina na tržištu. Već je prikupio impresivnih 100.000 dolara u pretprodaji, dajući investitorima priliku da ulože tokene i zarade značajan godišnji procenat povrata (API). Pored toga, investitori mogu da učestvuju u rudarenju u oblaku kako bi osvojili BTC nagrade. Ono što Bitcoin Minetrix izdvaja od drugih projekata rudarenja u oblaku je izuzetno niska početna ulazna barijera od samo 10 dolara, dok istovremeno poboljšava nivo bezbednosti.

Sažetak Bitcoin Minetrix pretprodaje

U nastavku smo dali tabelarni prikaz Bitcoin Minetrix pretprodaje sa najvažnijim informacijama.

Početak pretprodaje 26. Septembar 2023.
Metode kupovine BNB, ETH, USDT
Lanac Ethereum
Ukupna ponuda 4 milijarde tokena
Minimalna investicija 10 dolara
Pretprodajna dodela 70% ukupne ponude

Šta predstavlja Bitcoin Minetrix?

Bitcoin Minetrix je prvi projekat u svetu rudarenja koji omogućava korisnicima da koriste svoje BTCMTX tokene za generisanje kredita za vreme provedeno u rudarenju u oblaku. To znači da posedovanje i ulaganje u kriptovalute omogućava investitorima da ostvare profit kroz rudarenje. To je inače privilegija samo velikih kompanija zbog visokih troškova rudarskih objekata i enormne potrošnje energije.

bitcoin minetrix

Bitcoin Minetrix se izdvaja kao projekat rudarenja u oblaku, ali sa jednom ključnom razlikom. Nema značajnih prepreka za učešće, nema početnih troškova, fiksnih ugovora ili skrivenih naknada. Investitori imaju punu kontrolu nad svojim tokenima u svakom trenutku. Pored toga, vlasnici tokena mogu dobiti značajne nagrade za svoju investiciju, sa trenutnim stopama u trenutku pisanja koje prelaze 60000%.

Kako funkcioniše Bitcoin Minetrix?

Proces rudarenja bitkoina na ovoj platformi je jednostavan.

kako funkcionise bitcoin minetrix

  • Nabavite BTCMTX tokene tokom pretprodaje ili nakon njihovog listiranja na berzi.
  • Uložite ih u kreiranje kredita za rudarenje u oblaku, koji su ERC-20 tokeni kojima se ne trguje.
  • Koristite ove kredite za rudarenje u oblaku da biste stekli moć rudarenja bitkoina ili zaradili procenat svog prihoda od rudarenja.
  • Kada dobijete bitkoine iz rudarenja u oblaku, prebacite ih u sopstveni kripto novčanik.

Tokenizacija heš moći ima niz značajnih prednosti, među kojima se ističe očuvanje potpune kontrole nad sredstvima od strane korisnika. Kroz predstojeću mobilnu aplikaciju, koja je trenutno u razvoju, korisnici će moći samostalno da odluče koliko BTCMTX tokena žele da ulože i koliko dugo planiraju da zadrže investiciju.

Dodatna prednost je mogućnost povlačenja ulaganja u bilo kom trenutku, pružajući izuzetnu fleksibilnost, a takođe, korisnici imaju mogućnost da prodaju svoje tokene na berzi kad god požele. Ovaj pristup eliminiše potrebu za daljim gotovinskim transakcijama ili dugoročnim ugovorima sa kompanijama za rudarenje u oblaku, od kojih su mnoge povezane sa prevarama poslednjih godina.

Prevaranti otežavaju rudarenje u oblaku

Rudarenje u oblaku, odnosno cloud rudarenje nije novost. Međutim, tokenizacija procesa donosi značajne inovacije u bezbednosti i pruža mogućnost učešća u profitabilnom ekosistemu. Danas dominiraju velike korporacije koje su specijalizovane isključivo za rudarenje bitkoina.

Trenutni troškovi rudarenja jednog bitkoina, procenjeni na 42.000 dolara, daleko premašuju trenutnu cenu BTC-a, koja iznosi oko 26.000 dolara.

Cloud rudarenje je način na koji se grupe pojedinaca ili organizacija okupljaju, iznajmljuju ili plaćaju računarsku snagu i energiju, sa ciljem da podele ostvareni profit.

Uprkos velikom potencijalu, brojne prevare su se pojavile u ovoj industriji. Kompanije za rudarenje u oblaku često zahtevaju visoka plaćanja unapred za ugovore na određeno vreme, dok obezbeđuju složene ugovore koje je teško razumeti. Pored toga, naplaćivali su lažne naknade, kao što su održavanje hardvera i potrošnja energije, smanjujući stvarnu zaradu.

Bitcoin Minetrix rešava ove probleme tokenizacijom procesa, dajući korisnicima kontrolu nad ulaganjem i vremenskim okvirom. Sa minimalnom pretprodajom od samo 10 dolara, postavlja se kao najpristupačnija opcija za rudarenje bitkoina.

Bitcoin Minetrix tokenomika

Lansiranje Bitcoin Minetrix pretprodaje je upravo počelo, nudeći tokene po ceni od 0,011 dolara tokom prve faze od ukupno 10 faza. Tokom faze 1, cena tokena će porasti za 8%, dostižući 0,0119 dolara u završnoj fazi. Ukoliko ne znate koje kriptovalute kupiti preporučujemo Vam da se dobro informišete i donesete informisanu odluku.

bitcoin minetrix tokenomika

Prema beloj knjizi Bitcoin Minetrix projekta, ukupna ponuda je 4 milijarde tokena. Od toga je 70% ili 2,4 milijarde dostupno za kupovinu tokom pretprodaje, u zavisnosti od postignutog učinka. Soft cap od 15,6 miliona dolara je postavljen za 1,4 milijarde tokena. Hard cap postavljen na 32 miliona dolara ako se cela pretprodaja rasproda.

Faza Cena tokena Procenat maksimalne ponude Broj tokena USD
1. 0,011 10% 280.000.000 3.080.000
2. 0,0111 10% 280.000.000 3.108.000
3. 0,0112  10% 280.000.000 3.136.000
4. 0,0113  10% 280.000.000 3.164.000
5. 0,0114  10% 280.000.000 3.192.000
6. 0,0115  10% 280.000.000 3.220.000
7. 0,0116 10% 280.000.000 3.248.000
8. 0,0117 10% 280.000.000 3.276.000
9. 0,0118 10% 280.000.000 3.304.000
10. 0,0119 10% 280.000.000 3.332.000

Detaljni vodič kako nabaviti Bitcoin Minetrix tokene (BTCMTX)

U nastavku smo opisali jednostavne korake za učešće u Bitcoin Minetrix pretprodaji i investiranje u svim fazama projekta.

Korak 1.: Preuzmite kripto novčanik

Investitori će morati da instaliraju Veb3 novčanik da konvertuju i čuvaju svoje BTCMTX tokene i da stupe u interakciju sa platformom za pretprodaju. U ovom vodiču ćemo koristiti MetaMask jer je to popularan i veoma siguran kripto novčanik sa podrškom za više lanaca. Osim njega, preporučeni kripto novčanici su: Trust Wallet i Phantom.

bitcoin minetrix preuzmite kripto novčanik

Preuzmite MetaMask kao mobilnu aplikaciju za Android/iPhone ili kao dodatak za desktop pretraživač, podesite svoj nalog, bezbedno zaštitite svoju lozinku i pristupnu frazu.

Korak 2: Kupite ETH, BNB ili USDT

Investitori ne mogu direktno da steknu Bitcoin Minetrix tokene (BTCMTX) koristeći fiat valutu. Iz tog razloga im je potrebna odgovarajuća kriptovaluta za konverziju. Sledeće kriptovalute su opcije: ETH, USDT ili BNB. Međutim, ETH se često preporučuje početnicima zbog svoje jednostavnosti. Dakle, trebati će im određena količina ETH da kasnije pokriju mrežne naknade (gas).

Postoji nekoliko načina da dobijete ETH. Možete ih preneti sa centralizovane razmene kao što su Binance ili Coinbase, ili ih kupiti direktno preko kripto novčanika koristeći pouzdanog brokera kao što je MoonPay.

Korak 3: Povežite kripto novčanik sa Bitcoin Minetrix sajtom

Investitori su pozvani da posete sajt Bitcoin Minetrix i kliknu na „Poveži novčanik“. Izaberite MetaMask ili sličnu opciju i pratite korake za uspostavljanje veze, unos lozinke itd. Kada se veza uspostavi, stranica će prikazati nove opcije u poređenju sa prethodnim stanjem.

povežite kripto novčanik sa bitcoin minetrix sajtom

Korak 4: Nabavite Bitcoin Minetrix tokene

Sada je pravo vreme da nabavite BTCMTX tokene. Na raspolaganju imate tri opcije plaćanja: ETH, USDT ili BNB. Potrebno je da unesete iznos koji želite da potrošite ili broj tokena koje želite da kupite.

Kao što smo ranije spomenuli, potrebno je zadržati određeni iznos sredstava za pokrivanje naknada za gas. Minimalna kupovina iznosi 10 dolara. Ako želite, možete odmah da investirate u tokene i počnete da zarađujete API tokom pretprodaje.

Ako birate ovu opciju pređite na korak 5. Ako to nije slučaj, izaberite opciju „Kupi odmah“. Nakon toga, pojaviće se novi prozor za nastavak i potvrdu transakcije. Ako izaberete ovu opciju, pređite na korak 6.

Korak 5: Uložite BTCMTX tokene

Investitori imaju mogućnost da ulože svoje tokene i zarade godišnji procenat prinosa (API) koji je trenutno veći od 60.000%. Ukoliko želite ovu priliku izaberite opciju „Kupite i investirajte za XXX nagrade“. Otvoriće se novi prozor sa upitom o količini tokena koje planirate da uložite i trajanju investicije, sa nagradama koje su dostupne tokom i nakon preprodaje.

Korak 6: Zahtevajte tokene

Tokeni kupljeni tokom pretprodaje biće bezbedno uskladišteni na veb stranici do kraja pretprodaje. Tačan datum će zavisiti od učinka projekta. Kupci će biti obavešteni o tačnom vremenu i datumu kada mogu da podnesu zahtev. Kada dođe to vreme, vratite se na veb lokaciju za pretprodaju i povežite se. Na veb lokaciji će postojati opcija da „Zahtijevate“ tokene. Nakon toga će oni automatski biti prebačeni na Vaš MetaMask ili drugi kripto novčanik.

Zaključak

Bitcoin Minetrix spada u nove kriptovalute, te obećava profitabilnost kao prvi projekat rudarenja bitkoina na svetu. To znači da svaki mali investitor ili entuzijasta kriptovaluta može postati deo visoko profitabilnog ekosistema rudarenja bitkoina sa minimalnim ulaganjem od samo 10 dolara.

BTCMTX token ne samo da predstavlja ulog za generisanje rudarske energije, već takođe omogućava ulaganje sa izuzetno visokim API-ima. Pri tome pruža više od 60.000% nagrada.

Pretprodaja je već prikupila impresivnih više od 190.000 dolara i podeljena je u 10 faza. Ne propustite priliku da učestvujete u ovom novom kripto projektu koji obećava visok povraćaj ulaganja.

Često postavljana pitanja

Šta predstavlja projekat Bitcoin Minetrix?

Koliki je potencijalni profit od ulaganja u Bitcoin Minetrix?

Kako izgleda proces ulaganja u Bitcoin Minetrix tokene?

Bitcoin Minetrix

NAŠA OCENA

bitcoin minetrix logo
  • Odličan uslužni token koji je ekološki prihvatljiv i zgodan način da zaradite BTC
  • Vlasnici tokena imaju mogućnost generisanja pasivnog prihoda
  • Rudarenje bitkoina sa apsolutnom kontrolom nad celim procesom i bez troškova
  • Najlakše i najjednostavnije rudarenje bitkoina
bitcoin minetrix logo