Bitcoin ETF token je novi kripto token koji se zasniva na uzbuđenju oko potencijalnog lansiranja prvog američkog BTCETF-a. Projekat nudi priliku investitorima da spekulišu o pokretanju ETF-a i uvodi jedinstveni mehanizam sagorevanja tokena koji je vezan za uvođenje ETF-a.

Bitcoin ETF token ima potencijal da bude sledeće veliko lansiranje kriptovaluta, a investitori mogu kupiti BTCETF u pretprodaji danas pre nego što stigne na berzu. U ovom vodiču ćemo detaljnije pogledati pretprodaju BTCETF i objasniti kako kupiti BTCETF token.

Ključne tačke za pretprodaju Bitcoin ETF tokena

Najvažnijih stvari koje investitori treba da znaju o pretprodaji ovog tokena:

bitcoin etf

 • Bitcoin ETF token (BTCETF) je nova kriptovaluta sa spaljivanjem tokena vezanim za prekretnice u lansiranju prvog američkog BTCETF-a.
 • Projekat planira da spali 25% ukupne ponude tokena tokom 5 prekretnica, od kojih je poslednji Bitcoin koji dostiže 100.000 dolara.
 • BTCETF je sada dostupan za kupovinu u pretprodaji po ceni prve faze od 0,0050 dolara.
 • Pretprodaja je prikupila više od 35.000 dolara u prva 24 sata i očekuje se da će se rasprodati 5 miliona dolara.

Kako kupiti Bitcoin ETF token (BTCETF) – vodič za početnike u pet koraka

BTCETF token je dostupan za kupovinu sada tokom pretprodaje ovog tokena. Pretprodaja prihvata Ethereum, Tether ili kreditnu karticu, čineći proces kupovine što jednostavnijim. Evo kako da odmah kupite BTCETF token.

Korak 1: Kreirajte kripto novčanik

Investitori moraju da imaju kripto novčanik koji može da drži ERC-20 tokene da bi kupili BTCETF tokom pretprodaje. Preporučujemo da koristite MetaMask, koji je besplatan, siguran i dostupan za mobilne uređaje i pretraživače.

kreirajte kripto novčanik

Posetite veb lokaciju MetaMask da preuzmete novčanik i instalirate ga u pretraživač. Otvorite MetaMask i kreirajte jaku lozinku za novčanik. Zapišite početnu frazu i sačuvajte je negde na sigurnom.

Korak 2: Kupite ETH ili USDT

Investitori moraju da zamene ETH ili USDT za BTCETF tokom pretprodaje. Investitori koji još ne poseduju kriptovalute mogu kupiti ove tokene preko centralizovane kripto razmene kao što su Binance ili Coinbase. Ove berze prihvataju kreditne i debitne kartice, bankovne transfere i druge fiat metode plaćanja za kupovinu kriptovalute.

Nakon kupovine ETH ili USDT, pošaljite tokene u MetaMask novčanik podešen u koraku 1.

Korak 3: Povežite se sa pretprodajom tokena Bitcoin ETF

Idite na lokaciju za pretprodaju ovog tokena i kliknite na „Poveži novčanik“. Izaberite MetaMask, a zatim pratite uputstva da biste autorizovali vezu.

povežite se s pretprodajom tokena bitcoin etf

Korak 4: Kupite BTCETF

Unesite iznos BTCETF tokena za kupovinu u ETH ili USDT. Ukoliko ne posedujete ETH, a zanima vas kako kupiti Ethereum u Srbiji, preporučujemo vam naš detaljni vodič. Sajt za pretprodaju će automatski izračunati ekvivalentan broj tokena BTCETF nakon naknada za transakcije blokčejna. Kliknite na „Kupi BTCETF tokene“ da biste dovršili transakciju.

kupite btcetf

Korak 5: Zahtevajte BTCETF tokene

BTCETF tokeni kupljeni tokom pretprodaje nisu odmah dostupni. Umesto toga, oni će biti pušteni investitorima u pretprodaji nakon događaja generisanja tokena nakon završetka pretprodaje. U ovom trenutku, investitori bi trebalo da se vrate na lokaciju za pretprodaju BTCETF tokena i kliknu na „Traži tokene“ da bi ih preneli u svoj novčanik.

Šta je Bitcoin ETF token?

BTCETF token spada u nove kriptovalute, a temelji se na uzbuđenju oko prvog spot Bitcoin ETF-a u SAD. Iako još nema vremenskog okvira kada bi BTCETF mogao da se pokrene, mnogi analitičari veruju da bi SEC mogla da odobri prvi ETF u decembru i da bi trgovanje moglo da počne 2024.

Bitcoin ETF token nije vezan za cenu Bitcoin ili Bitcoin ETF. Umesto toga, nudi način da se spekuliše o napretku ka lansiranju ETF-a i ceni Bitcoin-a.

Token ima jedinstven mehanizam sagorevanja koji je vezan za događaje u stvarnom svetu. Svaki put kada se dostigne prekretnica u razvoju i lansiranju spot BTCETF-a, 5% ukupne ponude BTCETF tokena će biti uklonjeno iz prometa i spaljeno.

Očekuje se da će svako sagorevanje izazvati značajan skok u ceni BTCETF jer će smanjiti ponudu tokena. Dakle, kako se SAD približavaju pokretanju BTCETF-a, token BTCETF će verovatno postati vredniji.

Početak pretprodaje Novembar 2023.
Metode kupovine ETH, USDT
Lanac Ethereum
Hard Cap 4.956.000 dolara
Minimalni iznos ulaganja Nema
Maksimalni iznos ulaganja Nema

Budućnost Bitcoin ETF tokena: Mapa puta

Tim koji stoji iza ovog tokena je izložio mapu puta za budućnost ovog tokena od 4 dela:

buducnost bitcoin etf tokena

 • Pretprodaja: Pretprodaja BTCETF tokena je poštena pretprodaja otvorena za svakoga. Završiće se kada se dostigne ograničenje od 4.956.000 dolara.
 • Prethodno lansiranje: Uoči lansiranja tokena BTCETF, projektni tim plasira Bitcoin token ETF kako bi što više ljudi upoznalo sa tim i povećalo zajednicu.
 • Lansiranje BTCETF: BTCETF planira da se pokrene na decentralizovanim berzama. Porez od 5% i spaljivanje kada investitori prodaju svoje tokene stupaće na snagu odmah.
 • 25% sagorevanja tokena: Kako se dostigne svaka prekretnica sagorevanja, 5% ukupne zalihe BTCETF će biti spaljeno. Na kraju, 25% ukupne početne zalihe će biti spaljeno.

Tokenomija i pretprodaja Bitcoin ETF tokena

BTCETF ima ukupnu ponudu od 2,1 milijarde tokena. 40% tokena (840 miliona) je dostupno za kupovinu tokom pretprodaje. 25% (525 miliona) je izdvojeno za nagrade za ulaganje u kriptovalute, a još 25% je izdvojeno za prekretnice. Preostalih 10% tokena (210 miliona) rezervisano je za likvidnost tokom lansiranja tokena.

Pretprodaja BTCETF tokena je podeljena u 10 faza, pri čemu se cena povećava sa 0,0050 USD u prvoj fazi na 0,0068 USD u završnoj fazi. Evo pregleda faza pretprodaje.

Faza pretprodaje Cena tokena u dolarima Iznos tokena Vrednost tokena u dolarima
Faza 1. 0.0050 84.000.000 420.000
Faza 2. 0.0052 84.000.000 436.800
Faza 3. 0.0054 84.000.000 453.600
Faza 4. 0.0056 84.000.000 470.400
Faza 5. 0.0058 84.000.000 487.200
Faza 6. 0.0060 84.000.000 504.000
Faza 7. 0.0062 84.000.000 520.800
Faza 8. 0.0064 84.000.000 537.600
Faza 9. 0.0066 84.000.000 554.400
Faza 10. 0.0068 84.000.000 571.200

Pritisak za Bitcoin ETF

Da bi razumeli ovaj token, investitori moraju biti svesni duge kampanje za pokretanje BTCETF-a u SAD. Evo kratkog vremenskog okvira nedavnih događaja:

 • 2013: Investiciona firma Graiscale pokrenula je prvi Bitcoin trust za akreditovane investitore. Trust drži veliku količinu Bitcoin i Bitcoin fjučersa, ali ne odgovara tačno ceni Bitcoina kao što bi to bio spot ETF.
 • 2015: Graiscale Bitcoin Trust je dobio dozvolu za javnu trgovinu pod oznakom GBTC, čime je postao dostupan svim investitorima.
 • Oktobar 2021: Grayscale se prijavio SEC-u da konvertuje svoje Bitcoin poverenje u prvi spot Bitcoin ETF. Cena BTCETF-a bi tačno pratila cenu Bitcoina.
 • Jun 2022: SEC je odbio Grayscale-ovu prijavu za BTCETF. Grayscale je odmah tužio SEC zbog ove odluke.
 • Avgust 2023: Grayscale je dobio tužbu protiv SEC-a. Sud je utvrdio da je obrazloženje SEC-a za odbijanje ETF prijave bilo proizvoljno.
 • Oktobar 2023: SEC je objavio da se neće žaliti na presudu u korist Grayscale-a, otvarajući put za novu reviziju Grayscale-ove prijave za spot BTCETF.

U protekloj godini, nekoliko drugih investicionih firmi je takođe ušlo u trku za kreiranje spot BTCETF-ova. Blackrock, ARK Investment i Fidelity su podneli prijave za ETF-ove, iako je SEC odložila odluke o ovim aplikacijama.

Analitičari očekuju da će SEC odobriti aplikaciju Grayscale-a za pretvaranje Grayscale Bitcoin Trust-a u ETF u decembru. Međutim, ovo nije zagarantovano i SEC bi mogao da pronađe novi razlog da ne odobri spot BTCETF.

Prekretnice sagorevanja Bitcoin ETF tokena

Prema Bitcoin ETF whitepaper-u, BTCETF token je dizajniran da spali 5% ukupne ponude tokena na svakoj od 5 prekretnica u razvoju i usvajanju spot BTCETF-a. Prekretnice su:

 • BTCETF postiže 24-časovni obim trgovanja od 100 miliona dolara
 • SEC odobrava prvi BTCETF u SAD
 • Prvi spot Bitcoin ETF lansira
 • BTCETF-ovi dostižu ukupnu imovinu pod upravljanjem u vrednosti od milijardu dolara
 • Cena bitkoina zatvara dnevni svećnjak iznad 100.000 dolara
 • Do trenutka kada se dostigne svih 5 prekretnica, 25% ukupne ponude BTCETF tokena će biti spaljeno.

Ove prekretnice bi se mogle dogoditi brzo. Kada spot Bitcoin ETF počne da se trguje, 77% finansijskih savetnika kaže da planira da ga preporuči svojim klijentima. Dakle, možda će proći samo nekoliko meseci između lansiranja BTCETF-a i bitkoin ETF-ova dostižu 1 milijardu dolara u imovini pod upravljanjem.

Pored toga, BTCETF token ima porez na prodaju tokena koji će se smanjivati sa svakom prekretnicom. Porez na prodaju počinje od 5% i smanjuje se za 1% kada se dostigne svaka prekretnica. Nakon 5. prekretnice, porez na prodaju će u potpunosti nestati.

Tokeni prikupljeni putem poreza na prodaju biće spaljeni. Ovo podstiče investitore da zadrže svoje tokene BTCETF dok se ne postignu sve prekretnice.

Predviđanje cene Bitcoin ETF tokena

Bitcoin ETF token je prva kriptovaluta te vrste. Spot BTCETF nikada ranije nije lansiran u SAD. Nijedan token nije povezao veliko spaljivanje tokena sa regulatornim događajima kao što je spot ETF odobrenje od strane SEC.

Ovo otežava precizno predviđanje potencijalne cene BTCETF tokena. Predviđamo da bi BTCETF mogao da doživi dobitak od 10x ili više u odnosu na današnju pretprodajnu cenu do trenutka kada se dostigne 5. i poslednja prekretnica sagorevanja.

Kombinacija poreza na prodaju i nagrada za ulaganje osigurava da će nekoliko BTCETF-a doći na tržište, održavajući visoke cene. Sagorevanje prekretnice će izgraditi očekivanje i obezbediti uzlazne potrese cene tokena.

Ako je naše predviđanje od 10x tačno, ovaj token bi na kraju mogao da dostigne tržišnu kapitalizaciju od više od 50 miliona dolara i cenu tokena preko 5 dolara.

Zašto kupiti Bitcoin ETF token tokom pretprodaje?

Glavni razlog zašto bi investitori trebalo da kupe ovaj token tokom pretprodaje je taj što nudi ogroman potencijal uvažavanja. Za početak, investitori u prvoj fazi pretprodaje BTCETF mogu da zarade nerealizovani dobitak od 36% do završne faze pretprodaje. To je značajan povraćaj jednostavno za ulaganje pre nego kasnije.

zašto kupiti bitcoin etf token tokom pretprodaje

Lansiranje BTCETF tokena obećava da će biti eksplozivno. Dok mnogi tokeni doživljavaju masovnu prodaju tokom njihovog lansiranja, to je manje verovatno za BTCETF zahvaljujući porezu na prodaju. Investitori u pretprodaji koji odmah prodaju svoje tokene BTCETF biće kažnjeni porezom na prodaju od 5%, podstičući ih da drže. Kao rezultat toga, potražnja će verovatno nadmašiti ponudu tokom lansiranja i cena BTCETF-a može naglo da poraste.

Dugoročno, ponuda BTCETF će nastaviti da opada zahvaljujući porezu na prodaju i spaljivanju i prekretnici BTCETF-a. Potražnja će verovatno porasti svaki put kada se pojave vesti o razvoju BTCETF-a, pomažući da se poveća cena BTCETF tokena.

Bitcoin ETF token takođe planira da uvede nagrade za ulaganje, što će dodatno podstaći investitore da zadrže svoj BTCETF.

Dok kripto analitičari još nisu procenili BTCETF token, projekat ima potencijal da bude sledeća kriptovaluta koja će eksplodirati.

Zaključak

BTCETF token je novi token koji obećava da će nagraditi investitore dok se SAD približavaju svom prvom spot BTCETF-u. Projekat planira da sagori do 25% svoje ukupne ponude tokena tokom 5 prekretnica, plus koristi porez na prodaju i nagrade za ulaganje kako bi podstakao investitore da zadrže svoj BTCETF.

Rani investitori mogu kupiti BTCETF token danas u pretprodaji po ceni od samo 0,050 dolara. To je popust od 36% na planiranu katalošku cenu. Pretprodaja je na vrućem početku i mogla bi da rasproda Fazu 1 za nekoliko dana, tako da ne propustite ovu priliku da kupite BTC ETF token po najnižoj mogućoj ceni.

Često postavljana pitanja

Šta je BTC ETF?

Kako investirati u BTC ETF?

Koja je tržišna kapitalizacija BTCETF?

Reference

 1. whitepaper.pdf (btcetftoken.com)
 2. Bitcoin ETF Token | Fill Your Bags Before SEC Approval (btcetftoken.com)

Bitcoin ETF

NAŠA OCENA

bitcoin etf logo
 • Bezbedno, transparentno i stabilno ulaganje
 • ETF-ovi omogućavaju investitorima da budu izloženi Bitcoin-u bez potrebe da ga direktno kupuju
 • Špekulativni ERC-20 token
 • Uslužni token koji omogućava vlasnicima da zarade nagrade za ulog
bitcoin etf logo