TeslaCoin je robot za kripto trgovanje koji u vaše ime trguje Bitcoinom, Ethereumom i drugim vrhunskim kriptovalutama. Ono što ovu platformu čini drugačijom od ostalih kripto robota je to što koristi kriptovalutu Tesla Coin (TES) kao pohranu vrijednosti na vašem računu za trgovanje.

Je li ovaj robot za trgovanje vrijedan Vašeg vremena? U našoj recenziji, pokrit ćemo sve što trebate znati o ovoj platformi za trgovanje i utvrditi je li ona legitimna.

TeslaCoin sažetak

Započnimo našu recenziju brzim sažetkom svega što trebate znati o ovom robotu za kripto trgovanje.

🕘 Vremenski okvir povlačenja Instant
💠 Podržane kriptovalute BTC, ETH, XRP, ADA
📱 Mobilna aplikacija Nema
💥 Zahtjevana stopa uspješnosti Nije određeno
💵 Minimalni depozit 250 dolara
🔀 Naknade za trgovanje Nema

Šta je Tesla Coin?

TeslaCoin je automatizirana platforma za kripto trading, poznata i kao Bitcoin robot. Platforma tvrdi da kupuje i prodaje kriptovalute u Vaše ime kako bi ostvarila profit.

teslacoin

Prema stranici, ovaj trading robot može trgovati popularnim kriptovalutama kao što su Bitcoin, Ethereum, Ripple i Cardano. Naloge za kupovinu i prodaju kontroliše algoritam, tako da platforma može trgovati 24/7 u Vaše ime i nikada ne treba uzeti pauzu. Važno je imati na umu da su kripto sredstva vrlo promjenjivi neregulirani investicijski proizvod.

Platforma navodi da ne naplaćuje nikakve naknade za korištenje robota. Međutim, morate napraviti minimalni depozit od 250 USD kako biste počeli koristiti ovaj robot. Možete testirati platformu u demo načinu rada i povući svoja sredstva u bilo kojem trenutku.

Ko je vlasnik TeslaCoina?

Ne postoje informacije o vlasništvu nad ovim robotom o tome ko su vlasnici, iako nekoliko izvora sugeriše da iza trgovačkog bota stoji skupina iskusnih trgovaca.

Međutim, jedno je sigurno da vlasnik Tesle i najbogatiji čovjek na svijetu, Elon Musk, nema apsolutno nikakve veze s ovim trading robotom, a web stranica to čak jasno pokazuje na svojoj početnoj stranici.

Prednosti i mane TeslaCoina

U nastavku su navedene pozitivne i negativne strane ovog trading robota.

Prednosti:

  • Trgujte kriptovalutama 24/7 automatski
  • Demo način za isprobavanje platforme
  • Zahtijeva vrlo malo znanja o trgovanju
  • Podržava trenutna povlačenja

Nedostaci:

  • Nema dostupnih mobilnih aplikacija
  • TES može biti vrlo nepostojan

Kako radi TeslaCoin?

Prema stranici, ovaj robot za trgovanje koristi sofisticirani algoritam za praćenje kretanja cijena glavnih kriptovaluta. Kada algoritam otkrije uzorak koji prepoznaje, izvršit će nalog za kupovinu ili prodaju koristeći sredstva na Vašem računu za trgovanje. Algoritam će tada nastaviti pratiti promjene cijene i automatski će izaći iz vaše pozicije radi dobiti ili gubitka nakon što se uzorak počne pogoršavati.

kako radi teslacoin

Ovaj robot ne precizira koliko je njegov algoritam precizan u trgovanju za profit. Imajte na umu da TeslaCoin trguje samo kriptovalutama, tako da nije prikladan za dugoročno ulaganje u Bitcoin. Također zapamtite da svako trgovanje nosi rizik. Korištenjem ovog trading robota biste potencijalno mogli izgubiti novac.

Na kojim uređajima mogu koristiti TeslaCoin?

Ovaj robot za trgovanje radi na bilo kojem uređaju koji ima internetsku vezu, iako ne postoji namjenska mobilna aplikacija za pristup njegovim značajkama.

Iz tog razloga se može koristiti na pametnom telefonu (Android i iOS), tabletu, stolnom računalu ili prijenosnom računalu.

S kojim je berzama i brokerima TeslaCoin u partnerstvu?

Pomenuta platforma ne otkriva s kojim je brokerima u partnerstvu i svakom pojedinom korisniku dodijeljen je drugi broker.

Za razliku od nekih suparničkih robota za trgovanje, ovaj robot nije striktno partner s potpuno reguliranim brokerima, što isključuje korisnike iz Ujedinjenog Kraljevstva, koje ima posebna pravila.

Koliko se može zaraditi od TeslaCoina?

Za razliku od drugih sličnih trgovačkih robota, TeslaCoin ne daje informacije o tome koliko je uspješan ili o navodnoj stopi dobitka.

Stoga bi korisnici trebali iznimno pažljivo pratiti alat ako ga koriste jer je kripto trgovanje samo po sebi rizično, a gubitničke trgovine su neizbježne. Početnici se uvijek trebaju sjetiti da ne ulažu više nego što si mogu priuštiti izgubiti.

Korisnici TeslaCoina također bi trebali imati na umu da je dobit od kripto trgovanja podložna oporezivanju u mnogim zemljama.

Ključne značajke TeslaCoina

Pogledajmo pobliže nekoliko ključnih značajki ovog trading robota kao dio naše recenzije.

Automatizirano trgovanje 24/7

Budući da ovaj robot za trgovanje koristi algoritam za dnevno trgovanje kripto u vaše ime, može trgovati na kripto tržištu 24/7 bez ikakve pauze. Platforma je potpuno automatizirana, tako da nema potrebe za ručnim unosom trgovanja ili čak nadgledanjem vašeg računa tijekom dana. Ovaj robot preporučuje da trgovci provjeravaju 15-20 minuta dnevno kako bi vidjeli kako vaš račun radi.

Trgovanje s više kriptovaluta na TeslaCoin

Na pomenutoj platformi se trenutno trguje sa ovim kriptovalutama: Bitcoin, Ethereum, Ripple i Cardano. Ove glavne kriptovalute su među 10 najboljih digitalnih valuta prema tržišnoj kapitalizaciji. Dakle, postoji veliki obujam trgovanja i velika volatilnost ovih kovanica, što stvara mnogo prilika za ovog robota da otvori trading pozicije.

trgovanje s više kriptovaluta na teslacoin

Demo način

Ova platforma nudi demo način rada kako biste mogli isprobati platformu i vidjeti kako radi bez rizika za novac. Demo način rada nudi priliku da vidite koje bi vrste trgovanja ovaj robot izvršio i koliki bi bili vaši profit i gubitak. Također vam omogućava izmjenu nekih parametara platforme za trgovanje u sigurnom okruženju.

Trenutačna povlačenja

Robot Vam omogućava povlačenje sredstava u bilo kojem trenutku. Platforma isplaćuje trenutno bez naknade za povlačenje. Sve isplate su u fiat valuti, a ne u TES-u.

Naknade za TeslaCoin

Ovaj robot ne naplaćuje nikakve naknade za korištenje svoje platforme. Ne postoje naknade za polog ili isplatu, niti provizije na trgovinu ili dobit koju ovaj robot ostvaruje u Vaše ime.

Međutim, imajte na umu da sve trgovine mogu biti podložne rasponima koje naplaćuju brokeri za kriptovalute koje koristi ovaj robot. Osim toga, mogu postojati male blockchain naknade za pretvaranje iz fiat valute u TES i natrag. Te naknade ne naplaćuje izravno pomenuti robot, ali mogu utjecati na Vaš račun.

Naknade za depozit/isplatu Nema
Naknade za trgovanje Nema
Minimalni depozit 250 dolara

Je li TeslaCoin prevara?

Jedno od ključnih pitanja na koje smo željeli odgovoriti našom recenzijom bilo je je li TeslaCoin prevara? Prema njihovoj zvaničnoj web stranici, ova platforma je potpuno besplatna i nudi demo način rada tako da je možete isprobati prije nego riskirate pravi novac. Osim toga, platforma za trgovanje usredotočena je na glavne kriptovalute poput Bitcoina za koje je poznato da su volatilne i pružaju obilje prilika za brzo trgovanje.

je li teslacoin prevara

Za razliku od sličnih robota za trgovanje, nema informacija o stopi dobitka. Jedno je sigurno, vlasnik Tesle i milijarder Elon Musk uopće nije uključen u projekt, što se čak spominje na web stranici.

Jedna nit na Redditu otkriva da su neki korisnici bili prevareni lažnim Facebook oglasima, koji su tvrdili da je ovaj robot za trgovanje stvorila automobilska tvrtka. Prema novinskim izvješćima izgubljeno je oko 250 dolara, iako prevara nije imala nikakve veze s botom za trgovanje.

Ovaj trading robot ima samo ograničen odjeljak na TrustPilotu, sa samo četiri recenzije.

TeslaCoin minimalni depozit

Pomenuti robot zahtijeva minimalni depozit od 250 dolara kako biste počeli koristiti platformu. Morate izvršiti ovaj depozit prije nego što možete pristupiti bilo kojoj značajki trading robota, uključujući demo način trgovanja. Ovaj novac je Vaš i možete ga podići u bilo kojem trenutku.

Preporuke poznatih osoba za TeslaCoin

TeslaCoin je bio podložan brojnim vezama s odobravanjem slavnih osoba, a čak se i njegovo ime koristilo za prevaru ulagača uz lažne Facebook oglase (koji nisu imali veze s botom za trgovanje).

Iz našeg istraživanja nismo pronašli apsolutno nikakve dokaze da je bilo koja slavna osoba ili osoba visoke neto vrijednosti povezana s ovim trading robotom.

Posjeduje li Elon Musk TeslaCoin?

Vlasnik Tesle Elon Musk najbogatiji je čovjek na svijetu i poznati kripto entuzijast, ali nema nikakve veze s ovim robotom, a web stranica to jasno pokazuje na svojoj početnoj stranici.

Posjeduje li Tesla TeslaCoin?

Ne. Kao što je gore spomenuto, ne postoji nikakva veza između proizvođača električnih vozila Tesla i ovog robota, osim imena.

Podržava li Jeff Bezos TeslaCoin?

Nismo pronašli dokaze da vlasnik Amazona Jeff Bezos podržava pomenuti robot.

Podržava li Martin Lewis TeslaCoin?

Britanski TV voditelj i financijski stručnjak Martin Lewis nema nikakve veze s ovim trading robotom.

Je li TeslaCoin bio na Good Morning Britain ili Dragons’ Den?

Nismo pronašli dokaze da je ovaj robot ikada spomenut u Good Morning Britain ili Dragons’ Den, ili bilo kojoj drugoj TV emisiji.

TeslaCoin korisnička podrška

Robot tvrdi da nudi podršku posvećenog upravitelja računa nakon što se pridružite platformi. Međutim, naš pregled otkrio je da ne postoji način da stupite u kontakt s korisničkom podrškom prije nego što se prijavite.

Kako kupiti Tesla Coin?

Jeste li spremni isprobati ovaj robot? Ovaj dio naše recenzije će Vas provesti kroz to kako se prijaviti i početi trgovati.

Korak 1: Prijavite se na TeslaCoin

Idite na web stranicu TeslaCoin da se prijavite. Unesite svoje ime, adresu e-pošte i telefonski broj u okvir za registraciju, a zatim kliknite Registriraj se sada. Prijavite se na ovaj robot za trgovanje.

prijavite se na teslacoin

Korak 2: Položite sredstva

Ovaj robot zahtijeva minimalni depozit od 250 USD kada se prijavite. Plaćanje možete izvršiti kreditnom karticom, debitnom karticom ili bankovnim prijenosom. Na robotu nema naknada za polog.

Korak 3: Počnite trgovati

Sada ste spremni početi koristiti ovaj robot za trgovanje. Možete isprobati demo način da vidite kako platforma radi i da testirate parametare algoritma. Kada budete spremni, aktivirajte trgovanje uživo i robot će početi automatski kupovati i prodavati kriptovalute u Vaše ime.

Kako podići novac s TeslaCoina?

Partnerski brokeri ovog robota pohranjuju sva sredstva i zarade i sva povlačenja moraju se izvršiti izravno od tamo.

  • Posjetite partner brokera i prijavite se na svoj račun
  • Idite u novčanik i započnite proces povlačenja
  • Unesite iznos, odaberite način plaćanja i dovršite transakciju
  • Sredstva bi se trebala pojaviti u roku od 24 sata

Imajte na umu da ovaj robot koristi TES kao pohranu vrijednosti na računu, ali sve se isplate vrše u fiat valuti.

Kako izbrisati TeslaCoin račun?

Da biste izbrisali račun na ovom robotu za trgovanje kriptovalutama, jednostavno pristupite brokerskoj platformi i odaberite naredbu za uklanjanje za dovršetak ili izbrišite račun iz izbornika postavki. Obratite se korisničkoj podršci za više smjernica ako je potrebno.

Zaključak

Naša recenzija je otkrila da ovaj robot za kripto trgovanje automatski trguje Bitcoinima, Ethereumom, Rippleom i Cardanom u Vaše ime. Robot trguje 24/7 i tvrdi da može automatski otkriti najprofitabilnije uzorke za trgovanje.

Upamtite, nismo mogli provjeriti sve tvrdnje ovog robota. Zato prethodno istražite i isprobajte demo račun ako koristite platformu.

Želite li isprobati trgovanje s ovim robotom? Možete kliknuti vezu u nastavku da biste započeli već danas.

Često postavljana pitanja o TeslaCoinu

Šta je TeslaCoin?

Je li ovaj robot za trgovanje legalan?

Kako se pridružiti ovom robotu za trgovanje?

Podržava li Elon Musk ovaj robot za trgovanje?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama