Tržište je počelo da pokazuje neke znakove oporavka, a ljudi to vide kao znak za ulaganje u najbolju imovinu koja je dostupna na tržištu. Robbo AI tvrdi da je jedna od platformi za trgovanje kriptovalutama koja pomaže da se to učini lak i jednostavan način. Radi se o softveru za kripto trgovinu koji tvrdi da pojednostavljuje kripto trgovinu i donosi profit za sve uključene.

Ova Robbo AI recenzija će razmotriti različite karakteristike ove platforme, uključujući funkcije trgovanja, podržanu imovinu, naknade i korisničku podršku, te provjeriti valjanost tih tvrdnji. Osim toga, na kraju ove recenzije ćemo objasniti proces za početak trgovanja na Robbo AI.

Robbo AI ukratko

Ispod su navedene različite karakteristike za koje ova platforma tvrdi da nudi svim korisnicima. Ove karakteristike će predstavljati osnovu za našu reviziju jer ćemo procijeniti sve aspekte kako bismo vidjeli da li su tvrdnje tačne.

Podržana kripto Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano i još mnogo toga
💥 Prijavljena stopa uspješnosti Neprovjereno
ℹ Naknade i provizije Bez provizije
💵 Minimalni depozit 250 dolara
📱 Mobilna aplikacija Nema aplikacije, ali web stranica je podržana na svim uređajima
🕘 Brzina povlačenja 1 dan
🏺 Vrsta trgovanja Kripto tokeni
📞 Korisnička podrška Dostupno samo onima koji se prijave

Šta je Robbo AI?

Robbo AI tvrdi da je jedan od najboljih Bitcoin robota koji može pojednostaviti proces kupovine i prodaje vrhunske kripto imovine dostupne na tržištu. Ukoliko se pitate šta je Robbo AI, imajte na umu da je većina glavnih sredstava prošla kroz značajno vraćanje tokom 2022. godine, a mnoga od njih, posebno BTC i ETH, se vraćaju.

robbo ai

S tim u vezi, ovaj trading robot tvrdi da pruža vrhunske analitičke karakteristike koje kripto trgovinu čine profitabilnijim za trgovce svih nivoa.

Platforma ovog trading robota je jednostavna za korištenje i dostupna samo onima koji uplate 250 dolara prije korištenja web stranice. Ova platforma također navodi da podržava funkcije kao što su demo trgovanje i transakcije bez naknada.

Prednosti i nedostaci Robbo AI

Ovaj odjeljak navodi prednosti i nedostatke povezane s ovom platformom. Sastavili smo ovu listu kako bismo olakšali organizacionim i pojedinačnim investitorima da odluče da li je ulaganje u ovu platformu vrijedno njihovog vremena.

Prednosti

 • Postojanje demo računa
 • Podržava više načina plaćanja
 • Podržava više kripto sredstava
 • Ima više sigurnosnih funkcija

Nedostaci

 • Nema dostupnih informacija o tome ko vodi platformu
 • Nije moguće provjeriti stopu uspješnosti
 • Za početak trgovanja potrebno je uložiti pozamašnu investiciju od 250 dolara

Kako Robbo AI radi?

Proces pokretanja trgovine preko ove platforme jednostavan. Potrebno je samo da unesete svoje ime, prezime, broj mobilnog telefona i email adresu da biste započeli proceduru registracije. Sljedeći korak bi vjerovatno bio izvršni direktor korisničke podrške koji bi vas informirao o različitim karakteristikama platforme i pokrenuo vas kreiranjem naloga.

kako robbo ai radi

Međutim, karakteristike ove platforme će se otključati tek nakon što uplatite 250 USD na svoj račun, kako je navedeno na web stranici. Osim toga navedeno je da će trading kontrolna tabla postati dostupna nakon što korisnik uplati iznos. Međutim, nismo mogli pronaći nikakve informacije o operativnim mogućnostima platforme niti o tome jesu li alati za crtanje dostupni svima ili ne.

Prilikom istraživanja o ovoj trading platformi, također smo pronašli mnoge tvrdnje da ima demo račun za trgovanje. Na početnoj stranici je spomenuto da se integrirao sa Web Trader-om i Meta Trader-om 4 – popularnim alatima za trgovanje na webu koji pojednostavljuju proces trgovanja.

Očigledno, pristup različitim alatima za crtanje je takođe dostupan korisnicima na Robbo AI, a platforma je dostupna na telefonima i drugim uređajima. Možemo samo provjeriti ovaj drugi dio jer je platforma prilagodljiva i lako dostupna putem mobilnih telefona. Međutim, nismo pronašli dovoljno informacija da podržimo njegove tvrdnje o dostupnosti alata za crtanje.

Robbo AI ključne karakteristike

Ovaj dio recenzije govori o različitim dostupnim funkcijama za koje platforma tvrdi da ih podržava.

Demo Trading

Zahvaljujući volatilnosti tržišta kriptovaluta, dostupnost demo računa je postala važna. Mnogi misle da je kripto prostor malo previše promjenjiv što čini da se prije toga bavljenje trgovinom na tradicionalni način daleko bolja opcija.

Na web stranici ove platforme je dostupna informacija o demo funkciji trgovanja. Ona omogućava korisnicima da procijene mogućnosti onoga što smatra jednim od najboljih botova za kripto trgovinu prije nego što koriste trgovinu pravim novcem. Međutim, naši stručnjaci nisu mogli vidjeti da li je ova funkcija zaista dostupna jer je web stranica nije proširila.

Odsustvo skrivenih naknada

Prateći liniju mnogih vodećih trading robota. Osim toga, platforma tvrdi da nema nikakvih skrivenih naknada. Tvrdi se da korisnici samo trebaju održavati minimalni depozit od 250 dolara kako bi nastavili trgovati na platformi, a nijedan drugi zahtjev nije spomenut.

Jednostavan proces registracije

Robbo AI je održao proces registracije prilično jednostavnim i bez ikakvih dodatnih komplikacija vezanih za KYC zahtjev. Investitori mogu započeti s procesom kreiranja računa tako što će unijeti samo svoje osnovne podatke: puno ime, email ID i broj telefona.

Dostupna trenutna povlačenja

Ovaj trading robot tvrdi da su namjerna povlačenja podržana na platformi, pri čemu investitori mogu brzo izvršiti većinu transakcija. Maksimalno ograničenje vremena koje je platforma postavila je 24 sata, što znači da sve transakcije mogu biti ispunjene u roku od 24 sata. Iako nismo bili u mogućnosti provjeriti ove tvrdnje, isto su činile i druge legitimne automatizirane platforme za trgovanje u prošlosti. Dakle, skloni smo vjerovati u to.

Podržava glavne kriptovalute

Čini se da platforma podržava većinu glavnih kriptovaluta dostupnih na tržištu, uključujući Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, EOS, MIOTA, NEO i Binance Coin. Ukoliko želite da saznate kako kupiti bitcoin možete se informisati iz našeg vodiča.

Robbo AI naknade za račun

Ova platforma za trgovanje kaže da pruža uslugu bez naknade, što znači da nema provizija, transakcijskih naknada, naknada za trgovanje, depozita ili naknada za povlačenje. Zbog nedostatka informacija dostupnih na početnoj stranici web stranice, nismo bili u mogućnosti provjeriti ove tvrdnje.

Naknada za trgovanje Nema
Naknada za račun Nema
Komisija Nema
Naknada za povlačenje/depozit Nema

Robbo AI minimalni depozit

Na platformi je izričito navedeno da za početak korištenja platforme potrebno je uplatiti depozit od 250 dolara, što je osnovni iznos potreban za trgovinu kripto imovinom koju je platforma navela. Očigledno, podnošenje minimalnog depozita otvara Robbo AI alate za trgovanje korisnicima.

Robbo AI kompatibilni uređaji

Prilikom provjere kompatibilnosti ove platforme, otkrili smo da je stranica podržana na sljedećim uređajima.

 • Desktop
 • Laptop
 • Android telefoni
 • Apple telefoni
 • Tableti

Je li Robbo AI prevara?

Dok smo procjenjivali ovaj trading robot, primijetili smo ozbiljan nedostatak informacija datih čitateljima. Detalji o programerima također nisu dostupni ni na početnoj stranici ni na bilo kojem dokumentu o politici. Stranica “O nama” također je odsutna u jednadžbi.

Nadalje, također nismo pronašli nikakvu diskusiju o ovoj platformi ni na jednoj stranici za pregled kupaca, kao što je Trustpilot. Također, jedna od web stranica, ScamAdvisor ocjenjuje povjerenje ovoj web stranici izuzetno niskom ocjenom. Međutim, ta stranica još nije ažurirana novim informacijama, tako da tome ne možemo pridavati veliku težinu.

Međutim, DNSFilter je tvrdio da je web stranica sigurna i da je FlashStart provjerio ima li zlonamjernog softvera i krađe identiteta. Stranica također ima važeći SSL certifikat. Svi ovi detalji trećih strana nam pokazuju da je stranica sigurna.

Stoga je naša preporuka našim čitateljima da koriste ovu platformu samo ako ispunjava njihove zahtjeve za trgovinu nakon temeljite procjene mogućnosti stranice, o čemu mogu saznati više tako što će se prijaviti i nazvati korisničku podršku, koja se jednom javi vi pokrećete proces kreiranja naloga.

Robbo AI korisnička podrška

Ne postoji pravi način da se obratite timu za korisničku podršku. Iako postoje neke tvrdnje da se tim ove platforme može kontaktirati putem e-pošte, detalji e-pošte nedostaju. Ne pomaže ni to što nema dostupne stranice za kontakt. Vjerovatno će sve funkcije, uključujući korisničku podršku, postati dostupne tek kada uplatite 250 dolara na svoj račun.

Kako koristiti Robbo AI?

U nastavku su navedeni koraci za korištenje ove platforme za trgovanje.

Korak 1 – Kreirajte profil na Robbo AI

Idite na službenu web stranicu ove platforme i pokrenite proces kreiranja računa. Proces registracije se sastoji od unosa detalja kao što su ime, ID e-pošte i broj telefona.

kreirajte profil na robbo ai

Korak 2 – Napravite minimalni depozit

Nakon što je račun potvrđen, uplatite 250 dolara koristeći bilo koji od metoda dostupnih na web stranici. Oni uključuju kripto novčanike kao i debitne kartice, kreditne kartice.

Korak 3 – Počnite trgovati na Robbo AI

Nakon što napravite depozit, počnite trgovati na ovom trading robotu odabirom bilo koje kripto imovine kojom želite trgovati, a zatim investirajte. U našem vodiču možete se informisati o bitcoin vrijednosti, ukoliko želite trgovati ovom kriptovalutom.

Kako izbrisati Robbo AI nalog?

Naši stručnjaci su otkrili da platforma ima metodu koja ukida nalog tako što odete na opciju menija i odaberete “Delete Account”. Međutim, detalji u vezi s istim još su ograničeni jer na web stranici nema detalja o proceduri zatvaranja računa.

Da li Jeff Bezos koristi Robbo AI?

Zbog svog utjecajnog statusa i stava usmjerenog na tehnologiju, vjeruje se da je Jeff Bezos jedan od pobornika ove platforme. Međutim, to je lažna izjava. Iako bi povezanost s Jeffom Bezosom bila velika stvar za ovu platformu, nema informacija koje sugeriraju da Jeff Bezos koristi Robbo AI.

Da li Elon Musk koristi Robbo AI?

Elon Musk je jedno od vodećih imena u kripto industriji. Njegova podrška Dogecoinu hvaljena je širom svijeta, a mnogi vjeruju da su njegove riječi sve što im je potrebno za podizanje cijene vodećeg svjetskog memecoina.

Elonova upornost i sposobnost preuzimanja rizika čine ga logičnim da koristi kapacitete kripto trgovanja platformama kao što je ova platforma. Međutim, naše istraživanje sugerira da Elon Musk ne podržava niti koristi ovaj trading robot.

Da li Martin Lewis koristi Robbo AI?

Mnogi vjeruju da je Martin Lewis, jedno od vodećih imena u financijskoj industriji, povezan s platformama za kripto trgovinu poput ove platforme. Da bismo utvrdili istinitost ovih tvrdnji, prešli smo na nekoliko Redditovih tema, kao i na druge stranice za pregled kriptovaluta i otkrili da Martin Lewis ne koristi ovaj trading robot.

Ko je osnivač Robbo AI?

Tokom našeg istraživanja tražili smo ko je kreirao ovaj trading robot na web stranici, različitim stranicama foruma, pa čak i na platformama koje su samo spominjale ovu platformu kao sporednu napomenu. Međutim, ni na jednom od tih mjesta nismo mogli pronaći ljude koji stoje iza ove platforme za trgovanje kriptovalutama. Ova web stranica se također ne spominje ni na jednoj društvenoj stranici, što otežava komentiranje valjanosti ove platforme.

Robbo AI načini plaćanja

Evo različitih metoda putem kojih ljudi mogu obavljati transakcije na ovom trading robotu.

 • Debitne kartice
 • Kreditne kartice
 • PayPal

Zaključak

Istražujući Robbo AI, prošli smo ne samo kroz samu platformu, već i druge web stranice koje su je procijenile pod vlastitim uvjetima. Međutim, otkrili smo da nedostaju dostupne informacije. Iako platforma pominje podršku višestrukim sredstvima zbog nedostatka informacija teško nam je komentirati legitimnost ove web stranice.

Gotovo da nema dostupnih izjava kupaca, a programeri koji stoje iza ove platforme nisu poznati. U tom smislu, molimo naše čitatelje da budu oprezni kada koriste sadržaje ove web stranice. Uvijek provjerite jeste li upoznati s rizicima povezanim s kripto trgovinom prije ulaganja. Također, važno je napomenuti da je kriptovaluta vrlo promjenjiv proizvod, zbog čega je potrebno izvršiti dužnu pažnju prije početka trgovine.

Često postavljana pitanja o Robbo AI

Šta je Robbo AI?

Da li Jeff Bezos koristi ovu platformu?

Koliki je minimalni depozit na ovoj platformi

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama