Sve više ljudi počinje da koristi automatizirane platforme za trgovanje, kao što je Immediate Experience, jer interes za kriptovalutama raste. Osim toga oporavljaju se i cijene altcoina.

Ova platforma za trgovanje nudi potpunu automatizaciju za trgovanje Bitcoinima i ostalim kriptovalutama. To uključuje alate za analizu trgovanja koji omogućavaju početnicima da ostvare veće dobitke od prosječnog ulagača. Ova recenzija pruža sve potrebne informacije investitorima prije nego što počnu trgovati na ovom trading robotu. To uključuje karakteristike i prednosti koje se reklamiraju u vezi s ovim trading robotom.

Šta je Immediate Experience?

Immediate Experience je potpuno automatizovan robot za trgovanje kriptovalutama. Uključuje alate za analitiku trgovine i omogućava korisnicima da profitiraju na tržištu kriptovaluta čak i ako su početnici. U narednoj tabeli predstavljene su osnovne informacije o ovom kripto robotu.

immediate experience

Vrsta platforme Platforma za automatizirano kripto trgovanje
Minimalni depozit 250 dolara
Provizije Nema
Zahtjevana stopa pobjede Neodređeno
Vrijeme potrebno za povlačenje novca 24-48 h
Demo račun Da
Podržane kriptovalute BTC, ETH i ostale kriptovalute visoke tržišne kapitalizacije

Immediate Experience je robotska platforma za trgovanje kriptovalutama koja olakšava kripto trgovanje i pomaže početnicima u ostvarivanju održive dobiti. Međutim, važno je zapamtiti da, iako svi trading roboti obećavaju brzu zaradu, to nije uvijek moguće ostvariti. Trgovanje i ulaganje zahtijevaju puno istraživanja. Čak i tada nije lako postići dobit. Stoga je najvažnije shvatiti da je ulaganje uvijek rizično i da biste trebali ulagati samo onoliko koliko možete priuštiti izgubiti.

Ovaj trading robot koristi najnovije tehnologije i analitičke alate za automatsko trgovanje, čime je pogodna za one s malo iskustva. Međutim, ne možemo nezavisno potvrditi obećanja navedena na web stranici koja pruža malo informacija o tome kako platforma funkcionira.

Kako funkcioniše Immediate Experience?

Immediate Experience koristi softver za automatsko trgovanje koji omogućava korisnicima jednostavno trgovanje kriptovalutama, bez potrebe za ručnim upravljanjem. Korisnici trebaju samo pratiti jednostavna uputstva, a softver će se pobrinuti za ostalo.

kako funkcionise immediate experience

Osim togam, ova platforma omogućava novim korisnicima da isprobaju različite strategije trgovanja s virtualnim valutama pomoću demo računa. Ovo može pomoći novim korisnicima da se upoznaju s platformom prije prelaska na trgovanje uživo.

Prije prelaska na trgovanje uživo, korisnici moraju uplatiti minimalni iznos od 250 USD. Preporučuje se da korisnici počnu s minimalnim iznosom koji mogu priuštiti izgubiti, jer ne postoji garancija da će ostvariti profit. Ako uspiju ostvariti profit, to se prenosi na bilans na njihovim trading računima i lako se može povući. Međutim, važno je imati na umu da je spor, ali siguran način trgovanja bolji pristup. Osim toga, korisnici bi trebali biti oprezni pri trgovanju kriptovalutama.

Osnovne karakteristike Immediate Experience

Ovaj trading robot ima nekoliko karakteristika koje ga čine zanimljivim izborom za ulaganje u kriptovalute, a koje bi trebalo uzeti u obzir pri odabiru platforme za trgovanje.

osnovne karakteristike immediate experience

Interfejs prilagođen korisnicima

Prema tvrdnjama kreatora, Immediate Experience robot je osmišljen kako bi pomogao investitorima da lakše i učinkovitije trguju. Platforma se može jednostavno navigirati i koristiti, bez obzira na nivo iskustva tradera ili poznavanja kripto industrije.

Proces registracije

Ova platforma nudi jednostavan proces registracije računa koji bi se mogao svidjeti onima koji preferiraju jednostavnost. Prema našem iskustvu, registracija računa na ovoj platformi traje maksimalno 12 minuta.

Istovremeno izvršenje trgovine

Prema tvrdnjama kreatora, ova platforma se oslanja na sofisticiranu tehnologiju algoritama i umjetne inteligencije. Ta tehnologija doprinosi istovremenom obavljanju više kripto transakcija. Ovaj trading robot je u stanju da pokrene i izvrši trgovanje u ime investitora. Ova platforma se preporučuje iskusnim investitorima koji vole otvarati nekoliko trgovina odjednom. Kada se trgovine završe, profit se prebacuje na trading račune investitora.

Proces povlačenja novca

Kada je u pitanju proces povlačenja novca sa pomenute platforme, ulagači neće morati dugo čekati na svoj zarađeni novac. Zahtjevi za povlačenje novca se obrađuju roku od 24-48h nakon podnošenja zahtjeva.

Prednost i nedostaci platforme Immediate Experience

U nastavku teksta smo naveli prednosti i nedostatke pomenute platforme kako biste stekli kompletan uvid. Na osnovu toga možete sami donijeti zaključak o korištenju ove platforme.

Prednosti:

 • Interfejs platforme je prilagođen korisniku,
 • Besplatan demo račun za nove korisnike,
 • Automatsko trgovanje,
 • Potpuno transparentna bez skrivenih naknada.
 • Brze isplate.

Nedostaci:

 • Korisnička podrška nedostupna neregistrovanim investitorima.
 • Osnivači platforme ostaju anonimni.

Kako se koristi platforma Immediate Experience?

Ukoliko želite da isprobate ovog trading robota, u nastavku smo opisali nekoliko koraka koje možete slijediti.

Da biste se registrovali na ovoj platformi, potrebno je da pratite nekoliko jednostavnih koraka. Prvo posjetite zvaničnu web stranicu i vidjeti ćete formular za registraciju.

1. Korak: Napravite račun na Immediate Experience

Da biste mogli trgovati na ovoj platformi za trgovanje, morate se registrovati. Registracija uključuje popunjavanje obrasca s osnovnim podacima, kao što su vaše puno ime, e-pošta i broj telefona. Nakon što unesete sve informacije, kliknite na “Saznajte više” kako biste nastavili. Tamo će biti dostupan obrazac za prijavu za neposredno iskustvo.

napravite racun na immediate experience

2. Korak: Položite depozit

Prije nego što započnete s trgovanjem ili korištenjem demo računa, morat ćete izvršiti uplatu depozita. To je važan korak i minimalni iznos depozita iznosi 250 USD. Naš savjet je da ne polažete više od minimalnog iznosa, jer postoji rizik da izgubite sve što uložite.

3. Korak: Demo trgovanje

Jedna od pozitivnih karakteristika ove platforme je mogućnost demo trgovanja. To vam omogućava da se upoznate s funkcijama ove platforme, naučite kako ona funkcionira i testirate svoje vještine ulaganja. Važno je napomenuti da bez obzira na to kakvo iskustvo steknete tijekom demo trgovanja, to ne znači automatski da će se prenijeti na trgovanje uživo.

4. Korak: Trgovanje uživo na Immediate Experience

Trgovanje uživo predstavlja potpuno drugačije iskustvo koje uključuje nepredvidive situacije. Ovaj način trgovanja omogućava korisnicima da odrede parametre, započnu trgovanje i kupuju kriptovalute u stvarnom vremenu. Za više informacija o tome kako kupiti kriptovalute na siguran način preporučujemo Vam naš vodič.

trgovanje uzivo na immediate experience

Naknade na Immediate Experience

Ova platforma za trgovanje kriptovalutama dostupna je za korištenje nakon minimalnog ulaganja od 250 USD. Pri registraciji i otvaranju računa nisu prisutne skrivene naknade ili troškovi. Međutim, brokeri koji rade s ovom platformom mogu naplatiti naknade za razliku u cijeni, kao i naknade za transakcije na Bitcoin mreži prilikom povlačenja sredstava.

U tabeli su navedene moguće naknade sa kojima se možete susresti na ovoj platformi.

Naknade za korištenje računa Minimalni depozit u iznosu od 250 USD
Provizije za trgovanje Nema
Transakcijske naknade Mogu se primjenjivati naknade Bitcoin mreže za podizanje novčanih sredstava
Naknade za održavanje računa Nema
Skriveni troškovi Nema

Je li Immediate Experience legalan?

Nakon detaljnog testiranja, došli smo do zaključka da je Immediate Experience legitimna platforma za trgovanje kriptovalutama. Softver ove platforme može obaviti profitabilne trgovine bez potrebe za unosom korisnika. Potrebno je dnevno izdvojiti samo 15 minuta vremena, dok će auto-trader obaviti sav posao.

Prilikom trgovanja na ovoj platformi, zaradili smo nekoliko stotina dolara dnevno. Za početak potrebno je samo postaviti parametre trgovanja. Ostatak posla obavlja ovaj trading robot, od skeniranja tržišta, analize grafikona i izvršenja trgovine. Na kraju ostvareni profit se učita na našem računu nakon svake trading sesije.

Nakon testiranja ovog softvera, pregledali smo recenzije prethodnih i sadašnjih korisnika ove platforme za trgovanje kriptovalutama. Većina recenzija na društvenim mrežama, online forumima i popularnim platformama za recenzije bila je pozitivna.

Međutim, primijetili smo nekoliko negativnih recenzija, od kojih su neke ukazivale na poteškoće u korištenju web stranice, dok su druge tvrdile da njihov profit nije bio stabilan prilikom korištenja softvera. Ukratko, većina korisnika ima zadovoljavajuće iskustvo u trgovanju sa pomenutom platformom.

Savjeti za početnike na Immediate Experience

Ako ste novi na ovoj platformi i tražite načine da povećate svoju zaradu, slijedite ove korisne savjete.

 • Nikada nemojte da ulažete novac koji ne možete priuštiti da izgubite.
 • Nikada ne biste trebali posuđivati ​​novac ili ulagati u kriptovalute sa osnovnim novcem koji vam je potreban za druge stvari, jer tržište može biti nestabilno.
 • Redovno povlačite svoju zaradu sa ove platforme. Nemojte čekati da se nakupe prije nego što ih izbacite iz sistema. Preporučujemo da uzmete svoju zaradu nakon svake sesije trgovanja kako biste smanjili rizik ako nešto krene po zlu sa ovim trading robotom.
 • Osim toga, svakodnevno provjeravajte svoj račun na platformi. Iako trading robot može raditi bez ljudske intervencije, preporučljivo je da ga povremeno pregledate kako biste bili sigurni da radi optimalno.

Korisnička podrška na Immediate Experience

Ova platforma nudi korisnicima učinkovitu podršku putem integrirane službe za korisnike koja rješava pritužbe investitora 24/7. Korisnici mogu posjetiti web stranicu ovog trading robota i kliknuti na “Kontaktirajte nas” za pristup korisničkoj podršci. Robot će ih preusmjeriti na korisničku podršku koja odgovara na upite korisnika putem e-pošte ili telefona prije nego što kreiraju račun.

Korisnici ove platforme navode da se podrška pruža samo nakon što se korisnik registrira i kreira račun. Osim toga, pružena pomoć može biti nedostatna ili neadekvatna u nekim slučajevima.

Ima li Elon Musk veze sa Immediate Experience?

Postoje tvrdnje na nekim izvorima da su neke slavne ličnosti ili kompanije podržale robote za kripto trgovinu slične ovoj platformi. Međutim, nije bilo moguće provjeriti legitimnost ovih tvrdnji.

Istina je da se Elon Musk dovodi u vezu s kriptovalutama. Osim toga, Amazon je počeo istraživati prihvatanje kriptovaluta i NFT-a u svojim prodavnicama.

Nažalost, neki alati robota za kripto trgovinu su koristili imena poznatih ličnosti u lažne marketinške svrhe na platformama društvenih medija kao što su Facebook i Twitter.

Zaključak

U ovoj recenziji smo pisali o platformi za trgovanje kriptovalutama koja se oslanja na algoritme i nudi visoku stopu uspješnosti. Početnici u trgovanju kriptovalutama kao i iskusni investitori imaju priliku trgovati Bitcoinima i drugom kripto imovinom. U našem vodiču možete saznati bitcoin vrijednost i predviđanja cijene bitcoina. Veoma je važno da se prije trgovanja na ovoj platformi informišete što više. U tu svrhu vam mogu poslužiti tekstovi na našoj web stranici.

Immediate Experience platforma, također, ima zajednicu foruma na kojoj korisnici mogu komunicirati jedni s drugima. Iako je ovaj trading robot inovativan i efikasan, njegova legitimnost nije verificirana. Investitori bi trebali samostalno provjeriti legitimnost platforme i preduzeti sve mjere opreza prije nego što ulože svoj novac. Kripto trgovanje i sve investicije su rizične pa se preporučuje trgovanje s manjim iznosima novca.

Naš savjet investitorima je da ne stavljaju sva svoja kripto sredstva u jednu automatiziranu platformu za trgovanje. Bolji pristup je da diverzificiraju svoj portfolio i rasporede sredstva na više mjesta. Ova strategija će smanjiti rizik od gubitka cijelog portfolia u slučaju da se nešto dogodi s jednom platformom. U našem vodiču najbolji roboti za trgovanje možete saznati gdje se isplati uložiti novac. S obzirom da su informacije o legitimnosti ove platforme ograničene, investitori bi trebali biti oprezni. Drugim riječima, trebali bi izbjegavati držati sva svoja sredstva na jednoj web stranici.

Često postavljana pitanja

Kako da se pridružim Immediate Experience-u?

Da li je Immediate Experience legitiman?

Koliko košta korištenje ove platforme?

Je li korištenje ove platforme profitabilno?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama