Ulaganja u kriptovalute i dalje rastu kako bi ulagači pronašli nove načine zaštite od sve veće inflacije. Kripto trgovanje može biti izuzetno profitabilno, ali isto tako nosi visoki rizik. Trading roboti omogućavaju ulagačima da ostanu u koraku s tržišnim prilikama s minimalnim naporom ili čak bez njega.

U ovoj recenziji ćemo detaljno istražiti Immediate Edge, trading robota. Proučiti ćemo njegove karakteristike, očekivani profit, naknade, postupak postavljanja i mnoge druge aspekte.

Immediate Edge ukratko

Ova recenzija Immediate Edge platforme ističe ključne karakteristike ove platforme i prednosti koje ulagači mogu dobiti kroz učestvovanje u trgovanju u stvarnom vremenu. U nastavku je dat sažeti pregled ove platforme.

🕘 Trajanje povlačenja 24 sata
📱 Mobilna aplikacija Ne
💥 Zahtjevana stopa uspješnosti 99%
💵 Minimalni depozit 250 dolara
Podržane kriptovalute BTC, ETH, XRP, LTC

Šta je Immediate Edge?

Immediate Edge je automatizovana trading platforma koju investitori mogu koristiti za pasivno zarađivanje na kripto tržištu. Slično Immediate Experience trading robotu, ova platforma koristi pametni sistem koji se oslanja na automatizovane procese i robote.

Platforma se oslanja na algoritam pokretan umjetnom inteligencijom koji pomaže sistemu u identificiranju profitabilnih prilika i predviđanju fluktuacija cijena kriptovaluta.

šta je immediate edge

S obzirom na nestabilnu prirodu kriptovaluta, trgovcima je izazovno pratiti tržišne cijene i prilike, što može rezultirati gubitkom sredstava ili propuštanjem prilika za zaradu.

Međutim, ova platforma omogućava trgovcima da ostanu korak ispred tržišta tako da štiti njihove transakcije od nestabilnih kretanja.

Platforma može predvidjeti profitabilne trgovine putem brzog pregleda obimnih historijskih podataka i analizom tržišnih signala, grafikona i statistika. Njen proces ima za cilj identificirati obrasce u kretanju cijena imovina i postavljati trgovine s visokom stopom profitabilnosti.

Trgovci koji koriste ovu platformu ne moraju posjedovati stručno znanje o kretanju cijena kriptovaluta, budući da se bot postavlja da radi s malo ili bez ikakvog unosa od strane investitora, osim početnog ulaganja.

Ulagačima u ovu platform je obećan povrat ulaganja do 90%, iako autentičnost tih tvrdnji još uvijek treba biti potvrđena.

Ova platforma je osnovana 2015. godine i navodno posjeduje valjanu licencu za rad u više od 150 zemalja širom svijeta.

Immediate Edge prednosti i nedostaci

U nastavku smo dali kratak pregled prednosti i nedostataka Immediate Edgea:

Prednosti:

 • Platforma se temelji na naprednoj tehnologiji umjetne inteligencije
 • Pružaju 24/7 korisničku podršku, uključujući mogućnost live chata
 • Omogućuju besplatno korištenje demo računa
 • Isplate se vrše unutar 24 sata nakon iniciranja zahtjeva za isplatu
 • Minimalni početni depozit iznosi samo 250 dolara
 • Podržavaju trgovanje CFD-ovima u zemljama koje to dopuštaju

Nedostaci:

 • Posebni brokeri za trgovanje
 • Ograničena ponuda kriptovaluta
 • Postoje visoke stope povrata koje nisu provjerene
 • Mobilna aplikacija Immediate Edge nije dostupna

Kako funkcioniše Immediate Edge?

Ova platforma ima jednostavan način rada, a korisnici mogu aktivirati ovog trading robota na platformi u bilo koje vrijeme. Kada se robot aktivira, skenira tržište kako bi pronašao profitabilne trgovačke prilike koje povećavaju kapital trgovca po svakoj trgovini.

Nakon što robot prepozna dobru trgovinu, koristi dostupna sredstva na investitorovom računu na toj platformi kako bi je osigurao. Slično kao i Bitcoin Dynamit platforma, robot kupuje u trgovini i čeka pravi trenutak za izlazak s tržišta kako bi postigao visoke prinose.

kako funkcioniše immediate edge

Nakon svakog trading-a, softver platforme izračunava zaradu za svakog investitora koristeći ugrađeni sistem isplate.

Registracija na ovoj platformi je prilično jednostavna. Novi korisnici jednostavno trebaju posjetiti web stranicu i kliknuti na gumb “Prijava”. Sljedeći korak je unošenje korisničkih podataka (imena, adrese e-pošte, jedinstvene lozinke i broja telefona). Nakon toga, platforma provjerava unešene podatke prije nego što dopusti investitoru pristup svim karakteristikama dostupnim na ovom trading robotu.

Nakon registracije računa na platformi, sljedeći korak je uplata minimalnog iznosa depozita od 250 USD. Taj minimalni depozit je prvi trošak koji će biti potreban ako želite isprobati ovog robota. Bez ove uplate nije moguće koristiti ni demo račun platforme. Postoji nekoliko načina plaćanja koje možete koristiti za polog. Platforma podržava bankovne transfere, kreditne/debitne kartice, Skrill i PayPal, kao metode uplate.

Nakon izvršene uplate, korisnici mogu testirati platformu kako bi se upoznali s procesom trgovanja i kako on funkcioniše.

Platforma nudi korisnicima mogućnost da istraže kako proces trgovanja funkcioniše kroz opciju demo trgovanja. Nakon što investitor ovlada strategijama trgovanja, može brzo početi trgovati uživo. Trgovanje na ovom trading robotu jednostavno, jer investitori samo trebaju postaviti ograničeni nalog za zaustavljanje gubitka i aktivirati robota.

Ko je vlasnik Immediate Edge platforme?

Prema dostupnim internetskim izvorima, grupa bivših investicijskih menadžera s Wall Streeta preuzela je vlasništvo nad ovim robotom. Ovi vlasnici kombiniraju svoje softversko inženjersko znanje s dugogodišnjim iskustvom u financijskom sektoru, što bi trebalo rezultirati poboljšanom učinkovitošću robota. Kako bi stekao uvide i unaprijedio sposobnosti ove platforme kada je u pitanju ulaganje u kriptovalute, tim također redovito prati najnovije trendove i promjene na tržištu.

Kako mogu pristupiti Immediate Edge platformi?

Softver ovog robota je dostupan na svakom uređaju koji ima web preglednik, uključujući:

 • Mobilne pametne telefone
 • Preglednike laptopa, odnosno kompjutera (PC)
 • iPad i tablet uređaje
 • Platforma i način trgovanja su jednostavni za upotrebu, a koristan trading račun će vas voditi kroz početne korake. Ova opcija omogućuje isprobavanje nadzorne ploče aplikacije na ovoj platformi i vježbanje trgovanja bez rizika gubitka stvarnog novca.

Način upotrebe Immediate Edge

Ovaj robot prije svega teži stvaranju izvrsnog korisničkog iskustva na svojoj web stranici. Na početku, prilikom registracije računa, korisnici imaju mogućnost korištenja besplatnog probnog računa kako bi se se upoznali s funkcionisanjem stranice i slanjem narudžbi prije ulaganja stvarnog novca. Osim toga, Ovaj trading robot pruža korisne video upute koje će vas detaljno uputiti u sve aspekte usluge.

način upotrebe immediate edge

Osnovne karakteristike Immediate Edge

Korisnički interfejs

Ova platforma je dovoljno jednostavna za korisnike tako da mogu lako postaviti svoje račune i koristiti ih. Ovaj robot za trgovanje nudi korisnicima intuitivno sučelje koje lako vodi nove ulagače da se registruju, uplate sredstva i započnu trgovanje. Platforma je fleksibilna i olakšava korištenje svih dostupnih značajki novim korisnicima. Mobilna aplikacija ove platforme je trenutno nedostupna. Iz tog razloga investitori ne mogu aktivirati robota putem pametnih telefona ili pratiti svoja ulaganja dok su u pokretu.

Brzo povlačenje

Na internetu postoje brojne platforme koje tvrde da pružaju usluge automatiziranog trgovanja. Međutim, neke od njih otežavaju ulagačima povlačenje njihovih zarada. Nemogućnost povlačenja ostvarene dobiti od strane ulagača stvara negativnu reputaciju za takve platforme. Međutim, ova platforma se može pohvaliti procesima isplata koje rješava u roku od 24 sata ili čak manje. Iz tog razlog ona predstavlja odličnu opciju za investitore koji žele ulagati i ostvariti zaradu unutar nekoliko sati od trgovanja.

Više mogućnosti plaćanja

Imati veći izbor načina plaćanja je važno, posebno za investitore koji ne mogu koristiti određene načine plaćanja u svojoj regiji. Platforma pruža korisnicima mogućnost da uplate depozite putem različitih metoda plaćanja. Ova sveobuhvatna opcija pruža korisnicima fleksibilnost u slučaju da jedna metoda ne uspije tokom transakcije.

Korisnička podrška

Kvalitetna korisnička podrška predstavlja ključni dio platforme za trgovanje. Trgovci se osjećaju sigurno znajući da će im uvijek biti pružena pomoć bez obzira na probleme s kojima se susreću. Immediate Edge se ponosi svojim responzivnim timom za korisničku podršku koji je dostupan 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Bez obzira na to trebaju li pomoć pri registraciji, polaganju sredstava ili samom trgovanju, trgovci mogu računati na odjel za podršku. S mogućnošću live chata, ulagači mogu razgovarati s predstavnikom platforme bilo tijekom dana ili noći.

Sigurnost

Platforma za trgovanje pruža visoku razinu enkripcije kako bi osigurala zaštitu podataka i spriječila moguće povrede privatnosti. Tvrdi se da platforma djeluje u skladu s globalnim zakonima o zaštiti podataka, uključujući Opštu uredbu EU-a o zaštiti podataka (GDPR). Dodatno, platforma se ističe svojom konfiguracijom robota. Navodi sarađuje s raznim brokerima kako bi pratila sve transakcije trading robota.

Visoka likvidnost imovine

Platforma omogućava korisnicima visoku likvidnost imovine, omogućavajući trading robotu brz ulazak i izlazak iz trgovanja. Kao rezultat, korisnici ove platforme mogu jednostavno i bez poteškoća kupovati Bitcoin i druge kriptovalute.

Neposredne naknade za Immediate Edge

Ovaj trading robot je pristupačan i ne naplaćuje skrivene naknade. Korisnicima je omogućeno deset besplatnih isplata mjesečno. Za naknadna povlačenja, primjenjuje se mala naknada od 1% koja se obračunava prilikom transakcije. U nastavku je prikaz rasporeda naknada za ovu platformu.

Registracija Bez naknada
Povlačenje Bez naknada
Depozit Bez naknada
Proviziju Bez naknada

Da li je Immediate Edge legalna platforma?

Potpuno je normalno da potencijalni ulagači provode detaljno istraživanje prije ulaganja u bilo koju imovinu ili platformu, uključujući i Bitcoin robote. S obzirom na ovu specifičnu trading platformu, postoji pitanje o njenoj autentičnosti. Ona pruža mnogo važnih informacija, poput svog poslovnog modela koji uključuje skeniranje tržišta u potrazi za trading prilikama. Osim toga, sarađuje s raznim trading brokerima, iako ne navodi njihova imena.

Nakon detaljnog pretraživanja tema vezanih za prijevaru, nismo pronašli nikakve postove ili rasprave koje bi ukazivale na to da je ovaj robot prijevara. Osim toga, ne postoji recenzija ove platforme na uglednoj stranici za recenzije TrustPilot.

Jedna od tvrdnji ove platforme je da ima stopu dobitka od 99%, ali nismo uspjeli provjeriti tu informaciju.

Minimalni depozit

Iznos od 250 dolara predstavlja minimalni depozit na ovoj platformi, što je razumna početna tačka za ulagače koji žele započeti ostvarivati profit. Postoji mogućnost udvostručenja ili utrostručenja početnog ulaganja, ali preporučuje se da se mudro započne s manjim kapitalom i postupno povećava zarada.

Neposredna korisnička podrška

Ova platforma tvrdi da pruža korisničku podršku 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, kako bi korisnici mogli postavljati pitanja vezana uz registraciju, pologe i trgovanje. Navode da imaju mogućnost live chata, omogućavajući korisnicima da u bilo koje doba dana razgovaraju s njihovim predstavnicima i obećavajući da će njihovi problemi biti brzo riješeni. Iako smo pronašli kontakt stranicu na njihovoj web stranici, imamo sumnje u njihovu stvarnu dostupnost i mogućnost pružanja 24/7 podrške.

Način korištenja Immediate Edge

Kako bi novi korisnici započeli rad s ovom platformom, mogu pratiti jednostavan vodič korak po korak koji objašnjava postupak registracije i početak trgovanja na platformi.

Registracija

Na početnoj stranici, novi korisnici će pronaći obrazac za registraciju. Za ovaj korak će biti potrebno unijeti osnovne korisničke podatke poput imena, e-pošte i broja mobilnog telefona. Unesene informacije će se obraditi i preusmjeriti odgovarajućem brokeru. Ako je registracijski postupak uspješan, korisnici će biti preusmjereni na sljedeću stranicu.

registracija immediate edge

Verifikacija telefonskim pozivom

Nakon završetka registracije, novi korisnici će morati provjeriti svoje račune putem telefonskog poziva. Nakon što je verifikacija telefonom završena, investitor može otvoriti svoj račun.

Postavljanje računa

Korisnici mogu dovršiti postavljanje svog računa nakon telefonske verifikacije stvaranjem lozinke koja će im omogućiti pristup njihovom računu. Također će trebati unijeti druge osobne podatke.

Uplata sredstava

Sljedeći korak uključuje polaganje sredstava, što zahtijeva da korisnici deponuju iznos jednak njihovom početnom ulaganju. Za početak trgovanja na ovoj platformi, potreban je minimalni depozit od 250 USD. Platforma prihvaća različite načine plaćanja kao što su bankovni prijenos, Visa, MasterCard, Skrill i PayPal. Isplate se mogu izvršiti na različite načine na platformi.

Demo trgovanje na Immediate Edge

Za investitore koji su skeptični prema platformi, Immediate Edge nudi mogućnost demo trgovanja. Demo račun omogućava investitorima da isprobaju platformu prije nego što ulože stvarni novac.

Trgovanje uživo na Immediate Edge

Korisnici mogu započeti s trgovanjem uživo nakon što su se upoznali s demo trgovanjem. Prije prelaska na trgovanje uživo, preporučuje se konsultovati upravitelja računa kako bi se provjerilo jesu li svi parametri ispravno postavljeni i kako bi se smanjio rizik od gubitka novca na platformi. Nakon dovršetka ovog koraka kliknite na opciju Live Trade.

trgovanje uzivo na immediate edge

Kako mogu otkazati svoj trenutni Immediate Edge račun?

Ako želite otkazati svoj trenutni račun na platformi Immediate Edge, postupak je jednostavan. Jednostavno idite na meni bota u gornjem desnom uglu i pratite upute za brisanje računa. Ako trebate dodatnu pomoć, možete se obratiti timu za podršku bota kako biste dobili više informacija o deaktiviranju računa za automatsko trgovanje.

Podržavaju li Immediate Edge slavne osobe i veliki brendovi?

Mnogi ljudi vjeruju da je ovaj automatizirani sustav trgovanja uspješan zahvaljujući sponzorstvu slavnih i industrije. Istražili smo te tvrdnje i predstavili naše nalaze o tim tvrdnjama. Došli smo do isih rezultata kao i sa Robbo AI trading robotom.

Nema dokaza da su Martin Lewis, Holly Willoughby, Elon Musk, Jeff Bezos ili Rishi Sunak podržali Immediate Edge. Na temelju našeg istraživanja, nema pouzdanih informacija koje upućuju na njihovu povezanost s Immediate Edgeom.

Najnovije Bitcoin vijesti

U industriji tradinga i ulaganja u Bitcoin, važno je da trgovci i ulagači budu informirani o najnovijim vijestima zbog nepredvidive prirode i brzih promjena kripto tržišta. Evo nekoliko ključnih naslova iz sedmice koja se završio 16. Aprila 2023.

Prvi put od Juna 2022. godine bitcoin vrijednost premašila je granicu od 30000 dolara prije nego što je blago pala, dok je Ethereum (ETH) doživio snažan porast nakon uspješnih nadogradnji.

Nakon što je većina od 197 milijuna dolara koji su bili ukradeni, Euler Finance sada je otvorio proces povrata sredstava.

U slučaju ubistva osnivača CashAppa, Boba Leeja, izvršeno je hapšenje, a osumnjičen je tehnički direktor koji je poznavao gospodina Leeja.

Zaključak

Immediate Edge je sofisticirani algoritam koji koristi kompleksne taktike za kripto trgovanje. Sistem omogućava automatizirano trgovanje, a korisnički interfejs je jednostavan za korištenje.

Trgovanje se temelji na tehnologiji distribuirane knjige (DLT), koja omogućava praćenje svih transakcija u stvarnom vremenu. Prema tvrdnjama programera, Immediate Edge koristi vojnu enkripciju kako bi zaštitio svoju web stranicu. Međutim, važno je napomenuti da rizici od krađe i volatilnosti i dalje postoje pri trgovanju kriptovalutama.

Ako ste zainteresovani za isprobavanje ove platforme, možete se prijaviti u nastavku kako biste započeli s trgovanjem.

Često postavljana pitanja o Immediate Edge

Što je Immediate Edge bot?

Ko je vlasnik Immediate Edgea?

Je li Immediate Edge legitiman?

Kako se mogu pridružiti Immediate Edgeu?

Je li Immediate Edge na Trustpilotu?

Podržava li Rishi Sunak Imediate Edge?

Martin Lewis podržava Immediate Edge?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama