Bitcoin 360 Ai je poznat kao Bit Coin 360 Ai ili Bit App 360 Ai, ponekad nazivan i Bitcoin iFex 360 Ai. Zahvaljujući svojim karakteristikama privukao je veliku pažnju unutar kripto trgovinske zajednice kao novi trendy bot. Međutim, postavlja se pitanje je li ovaj softverski alat legitimno koristan ili potencijalna prevara.

U analizi dostupnih informacija o Bitcoin 360 Ai, uzeli smo u obzir izjave, povratne informacije korisnika i druge recenzije na društvenim medijima. Tokom istraživanja primijetili smo da postoje nekoliko internetskih domena i linkova, od kojih neke nisu službeni izvori. Zato je važno biti oprezan pri razmatranju ovog trading robota.

Ukratko o Bitcoin 360 Ai

Kao što smo to učinili kod drugih Bitcoin robota koje smo analizirali, započet ćemo našu recenziju s kompaktnim sažetkom.

🏺 Tip platforme Mogućnost trgovanja bitcoinima i raznim drugim kriptovalutama.
💵 Minimalni depozit 250 dolara
💠 Podržane kriptovalute BTC, ETH, BNB, BCH, DASH, BT, LTC i druge
🕘 Vrijeme povlačenja sredstava Trenutno putem kriptovalute, 12-24 h kada su u pitanju tradicionalne valute

Šta je Bitcoin 360 Ai?

Nasuprot tržištu dionica koje ima određeno radno vrijeme, kripto tržišta, uključujući Bitcoin, nude neprekidno trgovanje, 24 sata dnevno, tokom cijele godine. To stvara izazove za manje investitore i trgovce koji teško održavaju dosljedno dnevno trgovanje. Iz tog razloga su se pojavili kripto roboti koji djeluju kao “investicijski savjetnici” ili “robo-savjetnici”, automatizirajući procese trgovanja.

bitcoin 360 ai

Ova platforma tvrdi da ima visoku stopu uspješnosti od 85%, što je slično platformama iste niše. Međutim, takve izjave nismo mogli potvrditi. Bitcoin 360 Ai je jedna od najnovijih automatiziranih platformi za kripto trgovanje koja tvrdi da pomaže ulagačima postizati održiviji profit i povećati stopu dobitka po svakoj trgovini. No, ograničena dostupnost informacija o njihovoj tehnologiji čini je vlasničkom.

Jedan korisnik je podijelio svoje iskustvo s ovom platformom tvrdeći da je riječ o visokotehnološkom okruženju koje omogućava optimizaciju profita putem automatskog trgovanja kriptovalutama i bitcoinom. Softver navodno pruža inovativne, intuitivne i snažne značajke, no informacije o sistemu su često ograničene i rezervirane za članove koji su već uložili sredstva.

Osim toga, istražili smo druge automatizirane platforme za trgovanje koje koriste umjetnu inteligenciju za trgovanje. Međutim, u većini slučajeva informacije o svojoj tehnologiji čuvaju zatvorenom za javnost i na raspolaganju samo odabranim investitorima.

Ko je vlasnik Bitcoin 360 Ai?

Ovaj softverski alat za kripto trading tvrdi da ima anonimne osnivače. Međutim, prema informacijama iz industrije, postoji naznaka da je platformu razvila grupa bivših profesionalnih trgovaca i programera softvera. Trenutno nemamo konkretnih dokaza koji bi potvrdili povezanost poznatih osoba, poput Elona Muska ili Jeffa Bezosa, s ovim robotom. Kako bismo zaštitili korisnike od potencijalnih prijevara, upozoravamo ih da budu oprezni s lažnim oglasima na društvenim mrežama. Iz tog razloga preporučujemo izbjegavanje takvih oglasa i pažljivo provjeravanje vjerodostojnosti prije bilo kakvih ulaganja ili transakcija.

Kako funkcioniše Bitcoin 360 Ai platforma?

“AI” i “BTC 360 Ai” su tehnologije koje primjenjuju umjetnu inteligenciju na Bitcoin robote i robote za kripto trgovanje. Ove tehnologije automatski upravljaju trgovačkim strategijama, postavljajući TP/SL naloge (take profit i stop loss). Također, donose odluke o optimalnom omjeru rizika i nagrade (R:R) te prilagođavaju razinu rizika za postavljanje trgovačkih pozicija.

kako funkcionise bitcoin 360 ai platforma

Većina trejdera nerjetko su nestrpljivi dok prolaze kroz sve ove korake, što ih može dovesti do brzog donošenja odluka o tradingu. Ovdje dolazi do izražaja potencijalna prednost Bitcoin 360 Ai tehnologije. Postoji tvrdnja da može učinkovito upravljati volatilnošću cijena na kripto tržištima s većom točnošću nego što većina malih ulagača može postići.

Iako tačan algoritam korišten u sistemu nije dostupan u besplatnoj probnoj verziji, to može predstavljati izazov za one koji preferiraju potpunu transparentnost. Srećom, postoje i druge platforme za algoritamski trading koje pružaju veću transparentnost u vezi s algoritmima koje koriste za automatizovani trading.

Na kojim uređajima je moguće koristiti Bitcoin 360 Ai?

Ovaj softverski alat je dostupan na svim uređajima koji su povezani s internetom i imaju internetski pretraživač. To se odnosi na Android i iOS pametne telefone, tablete, te kompjutere i laptope. Korištenje platforme ne zahtijeva preuzimanje posebne mobilne aplikacije.

Koje su berze i posrednici s kojima Bitcoin 360 Ai sarađuje?

Iako smo pokušali, nismo uspjeli potvrditi konkretne informacije o partnerstvima ovog robota sa određenim brokerima, jer svaki korisnik može sarađivati ​​s različitim kompanijama. Međutim, platforma tvrdi da radi isključivo sa brokerima licenciranim od strane CiSEC-a (Kiparska komisija za vrijednosne papire i berzu), što osigurava visok nivo legitimiteta i povjerenja. Također, važno je napomenuti da platforma koristi SSL certifikat kako bi osigurala zaštitu korisničkih informacija.

Kakav je potencijal za zaradu s Bitcoin 360 Ai?

Na web stranici ovog trading robota stoji izjava da postiže impresivnih 85% uspjeha u trgovanju kriptovalutama. Međutim, valjanost ovih tvrdnji nije potvrđena. Iako je moguć potencijal za ostvarivanje ogromnog profita kroz trading kriptovalutama, trgovanje nosi inherentne rizike, koji mogu rezultirati gubicima u pojedinačnim trgovinama.

Zato je od ključne važnosti da korisnici budu oprezni i da svoje odluke o ulaganju u kriptovalute ne zasnivaju samo na tvrdnjama ovakvih AI botova. Umjesto toga, preporučuje se pažljivo praćenje performansi bota, ali i razvijanje vlastitog znanja o strategijama i analizama trgovanja.

Ovo posebno važi za početnike, koji bi trebalo da ulažu samo onoliko koliko mogu da priušte da izgube. Nadalje, korisnici bi trebali biti svjesni da profit ostvaren od kripto trgovine može biti podložan oporezivanju u mnogim zemljama. Iz tog razloga se savjetuje konsultacija s poreznim stručnjacima kako bi se razumjeli porezni aspekti trgovanja kriptovalutama.

Na kraju, kombinacija pažljivog praćenja, informisanosti i razumnog pristupa investiranju može pomoći korisnicima da bolje razumiju i smanje rizike povezane s trgovanjem kriptovalutama i donesu optimalne odluke o svojim financijama.

Osnovne karakteristike Bitcoin 360 Ai

Prema recenzijama na internetu, ovaj kripto trading softver ima sljedeće karakteristike.

Brza povlačenja sredstava

Ovaj trading robot pruža mogućnost korisnicima da uplaćuju sredstva u fiat valutama ili kriptovalutama. Kada su u pitanju fiat valute, isplate se obrađuju se u roku od 1-2 radna dana, dok se isplate u kriptovalutama odvijaju odmah. Naša preporuka korisnicima je da testiraju proces povlačenja sredstava putem ove kripto platforme.

Jednostavan za upotrebu

Analizirajući online svjedočanstva o Bitcoin 360 Ai, primjećuje se česta pohvala njegove jednostavnosti korištenja. Međutim, treba biti oprezan jer, kao i kod svih kripto botova, ta svjedočanstva mogu biti sponzorirana, sadržavati lažne ili pretjerane tvrdnje. Zato je važno provesti temeljnu i objektivnu analizu prije donošenja odluke o korištenju ovog softvera.

Automatizovano trgovanje sa više sredstava

Postoje tvrdnje da ova platforma omogućuje automatizovano trgovanje Bitcoinom i raznim popularnim altcoinima, uključujući Ethereum. Osim toga, podržava i druge varijante Bitcoina, poput Bitcoin Cash-a i Bitcoin Gold-a.

automatizovano trgovanje sa vise sredstava

Demo nalog

Navodno, nakon izvršenog procesa registracije na web stranici ovog robota i uplate početnog depozita, korisnici će dobiti pristup demo računu. Ova mogućnost korisnicima omogućava da se prvo upoznaju s postupkom trgovanja, bez rizika, dok ne budu potpuno uvjereni u autentičnost i učinkovitost ove kripto platforme.

Naknade na Bitcoin 360 Ai

Ova platforma za trgovanje kriptovalutama ne naplaćuje nikakve provizije za trgovanje i ne uzima postotak od zarade tradera. Također, nema naknada prilikom uplate sredstava ili povlačenja dobiti na ovoj platformi. Prilikom naše analize ovog robota, nismo otkrili postojanje skrivenih naknada.

Provizije Nema
Naknade za račun Nema
Naknade za depozit/isplatu Nema

Kako se može verificirati autentičnost platforme Bitcoin 360 Ai?

S obzirom da programeri obično ne dopuštaju javnosti da testira njihov alat, nemoguće je sa sigurnošću tvrditi da vlasnička softverska platforma za ovog kripto robota radi kako je opisano. Na taj način je konkurencija spriječena da ponovi rezultate.

kako se moze verificirati autenticnost bitcoin 360 ai

Da biste smanjili rizik, preporučljivo je održavati diverzificirani portfolio i ne ulagati previše sredstava u samo jednog trading robota. Postoje i licencirane kripto mjenjačnice koje nude automatsko kopiranje trgovanja. Možete razmisliti o korištenju takvih platformi ili robota za trgovanje ili samostalnih Bitcoin robota. Međutim, moguće je da neke od njih možda nisu licencirane ili regulirane, što nosi dodatni rizik.

Web stranica Bitcoin 360 Ai, poznata i kao Bitcoin iFex 360 Ai, može pružati različite tvrdnje, kao što je “najprofitabilniji trgovac automobilima”. Međutim, takve tvrdnje često mogu biti marketinški trikovi. Ocjena potencijala bilo kojeg trgovca automobilima može biti teška i varirati ovisno o konfiguraciji i odlukama krajnjeg korisnika o povlačenju profita ili reinvestiranju.

Prema navodima, ovaj trading robot tvrdi da ima stopu dobitka od 85%. Međutim, te podatke nismo mogli potvrditi. Zato je važno biti oprezan kod pravih Bitcoin robota jer se mogu naići na neispravne web stranice ili reciklirane slike koje se koriste za stvaranje lažnih web stranica prevarantskih robota. Ponekad se takve stranice povezuju s poznatim osobama ili investitorima poput Elona Muska, Tesle, Jeffa Bezosa, Amazona, Martina Lewisa, MoneySavingExpert i drugih.

Također, budite oprezni s lažnim Facebook oglasima koji promoviraju ovaj trading robot. Ako razmišljate o korištenju Bitcoin aplikacija poput Bitcoin iFex 360 Ai, preporučuje se provesti detaljno istraživanje kako biste donijeli informiranu odluku i izbjegli potencijalne prijevare.

Minimalni depozit na Bitcoin 360 Ai platformi

Na web stranici ovog trading robota, za početak trgovanja potrebno je izvršiti inicijalni depozit od 250 dolara ili ekvivalentne vrijednosti u drugim valutama. Ova svota je približno u skladu s prosjekom industrije kripto robota.

Bitcoin 360 Ai online recenzije

Većina korisnika, kako sadašnjih tako i prethodnih, izuzetno pozitivno ocjenjuje ovaj trading robot. Mnoge kriptocentrične publikacije pažljivo su analizirale ovu platformu i mnoge od njih su bile impresionirana njenim performansama. Na web stranici ovog trading robota nije moguće pronaći direktne izjave korisnika. Na Trustpilotu je moguće pronaći pozitivne recenzije o ovom trading robotu.

Važno je razlikovati ovu platformu od drugog popularnog alata za automatizirano trgovanje sličnog imena, Bitsoft360, jer su oni potpuno različite platforme.

Drugo ime ovog robota je Bitcoin iFex 360 Ai, ali službeno ime platforme je Bitcoin 360 Ai. Zanemarujući ispravan naziv robota, mnogi korisnici su oduševljeni rezultatima koje postižu koristeći ovu platformu. Korisnici navode pozitivne recenzije o ovom robotu na Trust pilotu. Ističu da su ostvarili zavidne finansijske dobitke primjenjujući automatsko trgovanje kriptovalutama na ovom robotu.

Koje poznate ličnosti podržavaju Bitcoin 360 Ai?

Postoje glasine da su neke poznate tvrtke i javne osobe podržale ili uložile sredstva u ovog robota. Također, izazvala je zabrinutost pojava mnogobrojnih lažnih oglasa na društvenim medijima poput Facebooka, Reddita i Twittera, koji su navodno generirani od strane botova koje kontroliraju prevaranti. Međutim, naša istraživanja nisu pronašla potvrde koje bi podržale ove tvrdnje.

Je li Elon Musk pristalica Bitcoin 360 Ai platforme?

Iako postoji velik interes za kriptovalute, nije pružen konkretan dokaz koji bi potvrdio tvrdnje o povezanosti Elona Muska sa ovim robotom.

Je li Jeff Bezos povezan sa Bitcoin 360 Ai platformom?

Prilikom istraživanja nismo pronašli dokaze koji bi uspostavili vezu između Jeffa Bezosa i ovog trading robota.

Postoji li povezanost kompanije Amazon sa Bitcoin 360 Ai?

Iako postoje glasine o mogućem uvođenju opcije kripto plaćanja na Amazonu u budućnosti, nismo pronašli konkretne dokaze koji bi potvrdili tu podršku na web stranici ovog robota.

Pruža li Doug Ford podršku Bitcoin 360 Ai platformi?

Ne postoje dokazi koji bi ukazivali na bilo kakvu vezu između Douga Forda i ove kripto platforme.

Korisnička podrška na Bitcoin 360 Ai

Preporučuje se oprez prilikom stupanja u kontakt s ovim robotom, koji djeluje kao upravljački pozivni centar za komunikaciju s potencijalnim ulagačima te nudi opciju kontakta putem e-pošte tijekom radnih dana. Kada je u pitanju ovaj robot uočena je pojava “hladnih poziva”, što znači da postoji pritisak na ulagače investiraju više novca.

Ukoliko želite otvoriti račun putem ovog robota, preporučuje se korištenje virtualne kartice kao što je Revolut te uplata samo minimalnog iznosa. Savjetuje se testiranje procesa povlačenja sredstava što je prije moguće kako biste provjerili pouzdanost i brzinu tog postupka. Prije nego što donesete odluke o ulaganju u kriptovalute provjerite pouzdanost i povratne informacije.

Kako se upotrebljava Bitcoin 360 Ai?

Ako se odlučite pridružiti ovom robotskom trading sistemu, pratite sljedeća uputstva.

Registrujte račun na Bitcoin 360 Ai

Prije nego što počnete sa tradingom, istražite našu inovativnu platformu za kripto robotiku! Na web stranici ovog robota primijetit ćete obrazac za registraciju smješten na desnoj strani ekrana. Kada ispunite obrazac, naš tim će vas brzo kontaktirati i voditi vas kroz cijeli proces ulaganja.

registrujte racun na bitcoin 360 ai

Napomena: Naša web stranica ima potpuno jedinstven izgled, neusporediv s ostalim web mjestima na mreži. Međutim, imajte povjerenja da se nalazite na pravom mjestu kako biste maksimalno iskoristili prednosti naše kripto robotike.

Uplatite depozit

Predlažemo da uplatite početni depozit od 250 dolara ili više, kako biste isprobali proces isplate na Bitcoin iFex 360 Ai. Prije nego što se odlučite za veći depozit korisno je testirati funkcionisanje platforme.

Demo račun

Preporučujemo da prije nego što počnete koristiti ovog robota, prvo istražite njegove mogućnosti putem demo računa s simuliranim sredstvima. To će vam pružiti priliku za dublje razumijevanje njegovog funkcionisanja i provjere njegove pouzdanosti prije stvarnog ulaganja u kriptovalute.

Počnite s trgovanjem

Korisnici trebaju obaviti registraciju kako bi mogli koristiti API ovog robota na kripto mjenjačnicama ili kod brokera. Uprkos nemogućnosti garantovanja apsolutne isplativosti ove opcije, mnogi trgovci vjeruju da je ona profitabilnija od dnevnog tradinga.

Kako mogu podići svoja sredstva sa platforme Bitcoin 360 Ai?

Na ovoj trgovinskoj platformi, vaša sredstva se ne pohranjuju izravno na platformi, već se čuvaju kod brokera koji je partner naše tvrtke. Korisnicima će biti potreban kripto novčanik kako bi sigurno obavljali transakcije.

  1. Ukoliko želite povući sredstva, pratite sljedeće korake:
  2. Posjetite web stranicu brokera i prijavite se na svoj račun.
  3. Otvorite odgovarajući kripto novčanik koji sadrži potrebnu kriptovalutu.
  4. Unesite iznos koji želite povući i pokrenite postupak za povlačenje sredstava.
  5. Vaš zahtjev će biti obrađen, a očekuje se da će biti dovršen unutar 24 sata nakon potvrde.

Vaši novčani iznosi bit će isplaćeni u obliku kriptovalute koju posjedujete, a ne u obliku fiat valute (poput dolara ili eura). Prilikom povlačenja sredstava nije potrebno uplatiti nikakve dodatne naknade.

Kako se može deaktivirati korisnički račun na Bitcoin 360 Ai platformi?

Deaktivacija Bitcoin 360 Ai računa je prilično jednostavan postupak. Sve što trebate učiniti je pristupiti platformi i pratiti uputstva koje se nalaze u meniju podešavanja ili obaviti isti korak putem platforme vašeg brokera.

Bitcoin 360 Ai prednosti i nedostaci

Prednosti:

  • Koristi AI tehnologiju za automatizovanu trgovinu kriptovalutama
  • Rrenutačno je privukao veliku pozornost te postao viralan na internetu

Nedostaci:

  • Potrebno je ulaganje početnog depozita od najmanje 250 USD za pristup uslugama ovog robota
  • Nedostatak informacija o revizijama, testiranjima i osnivačima ove platforme

Zaključak

Projekt Bitcoin 360 Ai trenutno privlači veliku pozornost u online trading zajednicama i postao je viralan na društvenim medijima. Međutim, ovaj projekt još uvijek nije dovoljno obuhvaćen etabliranim glavnim medijskim izvorima.

Pri ulaganju u bilo koji projekt, uvijek je ključno biti oprezan i poduzeti korake kako bi se smanjili potencijalni rizici. Neovisno o tvrdnjama AI alata ili robota za trgovanje, konačne odluke i odgovornost za vlastito ulaganje leže isključivo u rukama samih korisnika. Zato je važno provesti temeljito istraživanje, razumjeti rizike i potencijalne nagrade prije donošenja bilo kakvih investicijskih odluka.

Često postavljana pitanja

Šta je Bitcoin 360 Ai?

Je li ovaj robot prevara?

Kako bih mogao pristupiti ovom traženom robotu za kripto trgovanje?

Koliko treba platiti za korištenje ovog robota?

Ko je vlasnik Bitcoin 360 Ai?

Alternativne platforme za trgovanje kriptovalutama