Ova predikcija cijene yPredict razlaže kratkoročne i dugoročne procjene cijene kriptovalute ove platforme. yPredict je popularna nova pretprodajna kriptovaluta koja pokreće AI platformu za trgovanje signalima. Koristi od ove kriptovalute su višestruke kako u kratkoročnom, tako i u dugoročnom pogledu. S obzirom da je u završnoj fazi pretprodaje, ovo bi mogla biti posljednja prilika da investitori kupe prije njegovog ulistavanja na berzu.

Ova recenzija će dati odgovor na pitanje šta je yPredict, kako funkcioniše i koji su mogući padovi i usponi ove kriptovalute. U konačnici dat će se odgovor na pitanje može li yPredict biti jedan od najboljih altcoina.

Predikcija cijene yPredict ukratko

predikcija cijene ypredict

Kraj 2023. godine: AI kompanije postaju sve popularnije, a sve veći broj ljudi ulaže u kriptovalute koje koriste tehnologiju umjetne inteligencije. Predviđa se da će cijena ovih kriptovaluta doseći 0,08 dolara do kraja 2023. godine.

Kraj 2025. godine: yPredict, platforma s ograničenom ponudom, ostvaruje prihode putem aktivnosti na svom web mjestu. Postoji sumnja u dugoročni rast projekta, što bi moglo rezultirati cijenom od 0,3 dolara do kraja 2025. godine.

Kraj 2030. godine: Mehanizam ulaganja u kriptovalute u kombinaciji s povećanom potražnjom trgovaca može dovesti do nestašice ove kriptovalute. To bi moglo rezultirati cijenom od 1,4 dolara do 2030. godine.

Historija yPredict cijene

Nedavni porast popularnosti u vezi s umjetnom inteligencijom već je donio značajne rezultate za yPredict.ai, prikupivši više od 1,4 milijuna dolara u pretprodaji. Ova kriptovaluta privukla je veliku medijsku pažnju zahvaljujući svojoj sposobnosti rješavanja stvarnih problema uz istovremeni eksplozivan rast umjetne inteligencije.

Postavlja se pitanje koja je razlika yPredict od drugih kriptovaluta koji koriste izraz “AI”? Dok neki coini koriste izraz ‘AI’ uglavnom u marketinške svrhe, yPredict radi stvari drugačije.

Projekat omogućava AI programerima da prodaju pretplate na svoje AI prediktivne modele koji pružaju trgovačke signale. Ovi modeli mogu obraditi znatno veće količine podataka od onoga što je moguće ručno, pružajući trgovcima konkurentsku prednost i omogućavajući im da se takmiče s institucionalnim botovima.

Osim toga, DAO projekta provjerava modele prije nego što budu javno objavljeni, osiguravajući da su svi prediktivni modeli na platformi visokokvalitetni i profitabilni.

Iako postoji mnogo više aspekata ove platforme koje ćemo objasniti kasnije, treba imati na umu da je pokretač ekosistema yPredict njen $YPRED token.

$YPRED kriptovaluta

Postoji nekoliko razloga zašto je yPredict jedna od najatraktivnijih pretprodaja koje treba pratiti. Prvo, ponuda ove kriptovalute je ograničena na 100 milijuna tokena, a očekuje se da će brojni faktori generirati značajnu potražnju za tokenima, uključujući njihovu upotrebu za ulaganje i plaćanje pretplata.

predikcija cijene ypredict $ypred kriptovaluta

S obzirom da trgovci trebaju ovaj token znači da će postojati kontinuirana potražnja temeljena na stvarnoj korisnosti, a ne samo na spekulacijama o cijenama. Ovo stvara snažan pritisak na kupovinu, što bi moglo rezultirati rastom cijene tokom vremena. Dodatno, korisnici mogu uložiti svoje $YPRED tokene i zaraditi do 45% tromjesečne nagrade, koja dolazi od dijela naknada za transakcije na platformi.

Iz tog razloga će ulaganje smanjiti broj dostupnih tokena, smanjujući ukupnu ponudu na tržištu. Istovremeno, nagrade se generiraju organski, a ne putem emisije novih tokena, što dodatno ograničava ponudu.

U usporedbi s tim, mnoge kriptovalute koje koriste emisiju novih tokena povećavaju opskrbu coina i smanjuju njegovu cijenu.

Ukupno gledajući, ovaj projekt ima izuzetno snažnu osnovnu strategiju, rješava stvarne probleme i koristi naprednu tokenomiku kako bi pružio korist trgovcima, investitorima i AI programerima.

Važno je napomenuti da je kripto industrija još uvijek u fazi razvoja, tako da se mnoge ključne karakteristike još trebaju predstaviti.

$YPRED token ima ograničenu granicu od 2,072,000 dolara, a tim je dodijelio 28% tokena za privatnu, pretprodaju i javnu prodaju. Preostali tokeni su raspoređeni za marketinške aktivnosti, razvoj projekta i likvidnost na razmjenama.

Pretprodaja je podijeljena u tri faze, a trenutno je u toku javna prodaja, koja je posljednja prije početka IEO (Inicijalna ponuda tokenu na razmjeni). Trenutna cijena je 0,03889 USD, dok će IEO cijena biti 0,045 USD, što znači povrat ulaganja od 15%.

Historija cijena $YPRED – Ključne tačke

yPredict.ai ekosistem je pažljivo osmišljen kako bi značajno povećao vrijednost svog tokena. Evo sažetka ključnih podataka o dosadašnjim cijenama:

  • Ukupna ponuda iznosi 100 miliona tokena, od kojih je 28% dostupno u pretprodaji.
  • Dosad je prikupljeno 1,4 miliona dolara u pretprodaji.
  • Pretprodaja je podijeljena u tri faze: privatna prodaja, pretprodaja i javna prodaja.
Početak pretprodaje 13. Februar 2023. godine
Metode kupovine USDT, ETH, BNB, MATIC
Lanac POLYGON
Hard Cap 6,507,511 USD
Listing cijena 0,12 USD

Predikcija cijene yPredict za 2023

yPredict pretprodaja je u završnoj fazi prije IEO-a, što sugerira da bi mogao biti jedan od najboljih AI kripto tokena za praćenje ove godine. S prikupljenih preko 1,4 milijuna dolara i snažnim slučajem upotrebe i tokenomikom, $YPRED privlači pažnju medijskih stručnjaka zadnjih sedmicu dana.

predikcija cijene ypredict za 2023.

Važan faktor za uspjeh projekta je njegovo finansiranje. Bitno je razmotriti je li ova kriptovaluta održiva dugoročno i da li se oslanja na emisiju novih tokena.

Jedna od izvrsnih karakteristika yPredicta je generiranje 20% trgovačkih naknada od pretplata na prediktivne modele na njihovoj platformi. Osim toga, ova kriptovaluta ima dovoljno sredstava za pokretanje daljnjeg razvoja aplikacija.

Trenutno, tržišna kapitalizacija yPredicta iznosi 1,8 miliona dolara. Za usporedbu, druge kriptovalute koje pružaju trgovačke signale, poput Dash2Trade i LunarCrush, imaju tržišnu kapitalizaciju od 5 miliona dolara, odnosno 14 miliona dolara.

Kada yPredict IEO bude lansiran i tim predstavi više informacija o svojoj putanji razvoja, očekuje se da će cijena rasti i dosegnuti sličnu tržišnu kapitalizaciju kao Dash2Trade, oko 5 miliona dolara.

Važno je napomenuti da će u tom trenutku biti neke emisije novih tokena, što će malo razvodniti cijenu, ali se i dalje očekuje rast cijene. Prema projekcijama, cijena bi mogla dosegnuti 0,08 USD do kraja 2023. Ovo bi predstavljalo povećanje od 105% u odnosu na trenutnu pretprodajnu cijenu.

Predikcija cijene yPredict za 2025

Do 2025. godine, platforma yPredict će doživjeti značajne razvoje. Prema mapi puta, očekuje se da će tržište, mobilna aplikacija i trgovački botovi biti dostupni korisnicima.

predikcija cijene ypredict za 2025

Međutim, jedna od ključnih karakteristika koja će najviše utjecati na cijenu je funkcija ulaganja. Jedinstveni mehanizam ulaganja čini $YPRED iznimno privlačnim za investiranje.

Ovaj mehanizam će uticati na cijenu na dva načina: prvo, smanjenjem opskrbe kriptovalutama, što će za rezultat imati manju ponudu i povećanje cijene. Međutim, visoke nagrade za ulaganje, generirane kroz “stvarni prinos”, mogu privući investitore koji žele ostvariti pasivni prihod na temeljima snažne kriptovalute.

Očekuje se da će usvajanje kriptovalute značajno porasti jer investitori žele učestvovati u pasivnom prihodu i kupovini trading signala. S povećanjem usvajanja, cijena yPredict.ai bi mogla iznositi 0,3 USD do kraja 2025. To bi predstavljalo povećanje od 671% u odnosu na trenutnu cijenu.

Predikcija cijene yPredict za 2030

Procjena dugoročnog potencijala novih kriptovaluta može biti izazovna jer se suočavaju s različitim tržišnim uslovima i izazovima. Međutim, yPredict se ističe iz nekoliko razloga. Njihov prihod od tržišnih naknada omogućuje im da ne ovise previše o kripto tržištu. yPredict ima stabilan projektni tim, a uključivanje DAO-a znači da je decentraliziran i pod kontrolom zajednice.

predikcija cijene ypredict za 2030

Jedan od ključnih faktora koji čini yPredict kriptovalutom visokog potencijala je njegov pristup rješavanju stvarnih problema. Umjesto da se fokusira samo na marketinški hype, projekat pruža stvarnu korist. Platforma omogućava programerima da ostvare prihod, a trgovcima da postignu bolje rezultate. Postoji i mogućnost da se tržište platforme proširi na druge namjene, poput B2B usluga kao što su modeliranje rizika, otkrivanje prijevara i predviđanje ponašanja kupaca.

Pozicioniranje yPredict-a kao mosta između blockchaina i AI prediktivnog modeliranja bit će ključan faktor za dugoročnu cijenu. Iz tog razloga, naša predikcija cijene yPredict-a do kraja 2030. godine je 1,4 USD. To bi predstavljalo povećanje od 1499% u odnosu na trenutnu pretprodajnu cijenu.

Mogući usponi i padovi za yPredict

yPredict je jedan od altcoina koji ima potencijal za veliki uspjeh, s obzirom na svoj jedinstveni prodajni prijedlog kao blockchain tržište za AI i ML prediktivno modeliranje. Kombinacija blockchain tehnologije i prediktivnog modeliranja pruža mnoge prednosti, posebno u pogledu sigurnih plaćanja i koristi koje pruža kripto trgovcima. S obzirom na ove činjenice, postoji uvjerenje da će yPredict doživjeti značajan rast. U nastavku su navedene procjene za njegov potencijal:

Godina Najveća potencijalna cijena Najniža potencijalna cijena
2023 $0.08 $0.05
2025 $0.3 $0.16
2030 $1.4 $0.8

Šta je yPredict?

yPredict je napredna AI platforma za istraživanje i analizu trgovanja koja obećava revoluciju u području kriptovaluta. Pruža korisnicima pouzdane uvide zasnovane na podacima, koji im pomažu donositi bolje odluke prilikom trgovanja.

sta je ypredict

Jedna od ključnih prednosti kriptovalute $YPRED je njen temelj na tržištu prediktivnog modeliranja AI, koje pruža visoko precizne signale za trgovanje. Ova kriptovaluta će biti vrijedna samo ako tržište i yPredict platforma rješavaju stvarne probleme i pružaju korist korisnicima. Zato je važno razumjeti što platforma zaista nudi.

Prema yPredict whitepaper-u, postoji veliki problem s dobavljačima trgovačkih signala, zbog nedostatka kontrole kvalitete i preciznosti. Neki dobavljači signala zarađuju više novca od naknada za preporuke i članstva nego od samog trgovanja. U nekim slučajevima, dobavljači signala čak nisu zainteresovani za pružanje profitabilnih trgovina.

yPredict rješava ovaj problem omogućavajući naučnicima podataka i kvantitativnim trgovcima da razviju visoko precizne modele umjetne inteligencije i mašinskog učenja koji predviđaju cijenu imovine. Ovi modeli se zatim stavljaju na prodaju putem pretplate na yPredict platformi. Međutim, prije nego što se modeli dostave korisnicima, yPredict DAO (Decentralizirana autonomna organizacija) testira svaki prediktivni model kako bi osigurala da samo najbolji modeli budu dostupni na platformi.

Jedna od uzbudljivih karakteristika platforme je ugrađena platforma za trgovanje koja omogućava trenutno izvršavanje trgovačkih signala. Ovo je posebno korisno za maloprodajne trgovce koji mogu da se takmiče s institucijama. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, predviđanja mogu biti još preciznija jer se modeli obučavaju na velikim količinama podataka.

Konačno, yPredict se ističe i svojim sistemom nagrada za ulaganje. Dok mnoge druge kriptovalute koriste inflatorne tokene za nagrade, yPredict korisnicima nudi nagrade iz transakcijskih naknada na tržištu. Ova održiva praksa pridonosi dugoročnoj stabilnosti projekta.

Faktori koji utiču na cijenu yPredict-a

yPredict je definitivno jedna od najperspektivnijih kriptovaluta koje treba pratiti, ali treba još vidjeti koliko visoko može doseći. Međutim, postoje neki faktori koji mogu značajno uticati na njegovu buduću cijenu:

Nastavak razvoja proizvoda i usluga

yPredict je trenutno u fazi razvoja, ali kako projekt bude napredovao i dodavao nove karakteristike, očekuje se veće usvajanje. Kako se usvajanje povećava, potražnja za tokenom će rasti, što će dovesti do ukupnog rasta cijene.

Potražnja vođena trgovcima

Značajan faktor koji utiče na cijenu je interes trgovaca za korištenjem kriptovalute, što proizlazi iz korisnosti platforme. Trgovci će biti zainteresovani za kriptovalutu samo ako ima korisne i profitabilne signale. yPredict ima DAO, koja osigurava kvalitetu signala prije nego što budu dostupni na tržištu. Ovo znači da će trgovci imati pristup visokokvalitetnim i profitabilnim prediktivnim modelima, što će održavati potražnju za kriptovalutom.

Ograničena ponuda

Osim što se pozicionira kao vodeći na području blockchaina i AI tehnologije, yPredict ima jedinstvenu osobinu da stvara oskudicu. Korisnost kriptovalute u kombinaciji s visokim nagradama za ulaganje i ograničenom ponudom imat’ će za rezultirat visoku potražnju i nisku ponudu kriptovalute, što će povećati cijenu.

Je li yPredict najbolja kriptovaluta u pretprodaji u 2023.?

yPredict je nova kriptovaluta koji omogućava korisnicima da učestvuju u projektu s popustom. Iako ulaganje u pretprodaju nosi određene rizike, postoje primjeri, poput Tamadoge i Lucky Block, koji su donijeli značajne povrate i to privlači kripto entuzijaste. Međutim, važno je biti oprezan zbog nestabilnosti tržišta.

je li ypredict najbolja kriptovaluta u pretprodaji u 2023

Budući da se očekuje da će AI i blockchain revolucionirati fintech industriju, yPredict se ističe kao lider inovacija koji kombinuje ove dvije tehnologije na nov način. S porastom popularnosti trgovanja kriptovalutama, sve veći broj trgovaca će tražiti konkurentsku prednost, a yPredict je dobro pozicioniran da zadovolji tu rastuću potražnju.

Jedno od obilježja koje izdvaja yPredict od konkurencije je njegovo lansiranje na Polygon mreži. Već se zna da su kompanije poput Starbucksa počele koristiti Polygon, što znači da bismo u budućnosti mogli vidjeti potencijalna korporativna i institucionalna partnerstva koja se odvijaju za yPredict.

Kako kupiti yPredict kriptovalute?

Da biste kupili yPredict kriptovalute koji su još uvijek u pretprodaji, pratite ove jednostavne korake:

Korak 1.: Kreiranje kripto novčanika

Posjetite web stranicu yPredict.ai i pratite uputstva za stvaranje kripto novčanika koji podržava Polygon mrežu, poput Metamaska ili Trust Walleta. Osigurajte da koristite snažnu i privatnu početnu frazu.

predikcija cijene ypredict kreiranje kripto novčanika

Korak 2.: Nabavljanje kriptovalute za zamjenu za $YPRED

Na centralizovanoj berzi kupite USDT, ETH, BNB ili MATIC, a zatim ih pošaljite na svoj kripto novčanik. Alternativno, možete platiti direktno putem mjenjačnice.

Korak 3.: Odaberite kriptovalutu za plaćanje

Posjetite web stranicu yPredicta i odaberite kriptovalutu kojom želite platiti. Zatim kopirajte adresu svog novčanika s web stranice i prijeđite na sljedeći korak.

predikcija cijene ypredict odaberite kriptovalutu za plaćanje

Korak 4.: Izvršite uplatu

Vratite se na svoj kripto novčanik ili berzu, odaberite kriptovalutu kojom želite platiti, zalijepite adresu novčanika koju ste kopirali s yPredict web stranice, odaberite iznos koji želite poslati i kliknite na “Pošalji”.

predikcija cijene ypredict izvrsite uplatu

Nakon što izvršite uplatu, vratite se na svoj kripto novčanik, kliknite na “Primi” i odaberite MATIC. Kopirajte adresu primatelja. Zatim zalijepite tu adresu na yPredict web stranicu u odgovarajuće polje za primljene uplate.

Korak 5.: Zatražite svoje tokene

Nakon završetka pretprodaje, možete posjetiti aplikaciju yPredict, povezati svoj kripto novčanik i zatražiti svoje tokene.

Napomena: Provjerite yPredict web stranicu i ažurirane upute prije nego što započnete postupak kupovine, jer se detalji mogu promijeniti tijekom pretprodaje.

Zaključak

yPredict ima ambiciju da postane važan akter u nekim od najuticajnijih industrija 21. vijeka. Uz uslov da tim nastavi razvijati svoju mapu puta, očekuje se da će yPredict ostvariti značajne uspjehe u svijetu kriptovaluta.

yPredict se ističe kao jedna od najboljih kriptovaluta za ostvarivanje rasta u dugom periodu. Međutim, u kratkoročnom razdoblju pruža još veće mogućnosti za investitore. S obzirom da se pretprodaja bliži kraju, ovo je možda posljednja prilika za investitore da kupe yPredict tokene prije njegovog početka javne prodaje (IEO). Budući da je već preko 50% pretprodaje rasprodano, investitori moraju djelovati brzo kako bi osigurali svoje YPRED tokene.

Često postavljana pitanja

Kolika će biti cijena yPredicta do kraja 2025.?

Hoće li yPredict cijena porasti?

Koja je trenutna cijena yPredicta?