U vrijeme kada je fitness industrije sve više zastupljenija u svijetu, postala je veoma ključna i vitalna za ljude koji žele da vode brigu o svom zdravlju kao i izgledu. FightOut je revolucionarni web 3.0 projekt koji gađa na korisnike kojima je poznata ova grana industrije, te žele da se posvete i vode brigu o svom zdravlju i dobijaju uz to i nagrade, i igru u kojoj mogu uživati kroz metaverse.

Investitori sa čvrstim uvjerenjem trebali bi da razmotre neiskorišteni potencijal fitnes industrije koji se može iskoristiti uz pomoć blockchaina. Korisnici se pitaju “kako kupiti FightOut tokene?” u ovom vodiču mogu da pronađu sve potrebno kako bi proširili svoj investicijski portfolio. Osim toga, pogledajmo sveobuhvatno što ova aplikacija može ponuditi svojim korisnicima i njegov potencijal rasta u nadolazećim vremenima.

Ključne tačke FightOut kripto projekta

Neke od ključnih tačaka koje bi mogle biti primamljive investitorima:

kako kupiti fight out token

 • FightOut se pokazao kao jedna od kriptovaluta koje najviše obećava nakon što je efikasno ciljao praznine u Move-to-Earn industriji kako bi pružio pristup vođen klijentima.
 • Projekat koristi odlične nagrade da izazove pozitivne promjene u životu korisnika. Animirajući proces i čineći ga još uzbudljivijim uvođenjem korisnika u metaverseu, Fight Out je osmislio konstruktivan mehanizam za korisnike da održavaju zdrav način života.
 • Korisnici imaju mogućnost da zarade nagrade u obliku REPS-a dok kreiraju prilagođene fitnes programe koji odgovaraju njihovim potrebama. Korisnici mogu iskoristiti ove REPS-e u zamjenu za mnoštvo pogodnosti u Fight Out-ovoj trgovini u aplikaciji.
 • Korisnici mogu kreirati svoje avatare vezane za njihov karakter u obliku NFT-a dok se takmiče s drugim korisnicima u FightOutovom metaverseu.
 • FightOutove teretane koje će biti integrisane sa web 3.0 tehnologijom otvorit će put naprijed za industriju Move-to-Earn.
 • Token $FGHT je u zvanični token FightOutovog ekosistema. To je ERC-20 token izgrađen na Ethereum mreži.
 • FightOutova kripto pretprodaja je nedavno započela dok je projekat bio svjedok impresivnog privlačenja korisnika i zajednice investitora.
 • 30% od ukupne ponude tokena $FGHT će biti dato kao rane nagrade kupcima na osnovu perioda stjecanja prava.

Kako kupiti FightOut token ($FGHT) – Tutorial

Investitori su u potrazi za novim kriptovalutama za ulaganje koje imaju odličnu priliku da rizik svedu na minimum kupovinom tokena $FGHT i diverzifikacijom svog portfolia. Omogućavajući svojim korisnicima da ostvare dodatni prihod uz obavljanje pozitivnih zadataka, FightOut je postavio teren za podsticanje sve većeg broja ljudi na praktične promjene načina života.

Kupci koji razmišljaju o tome kako kupiti $FGHT to mogu učiniti putem trenutne pretprodaje projekta na njegovoj službenoj web stranici. Kako investirati u FGHT? Pogledajmo nekoliko jednostavnih koraka koje bi investitori mogli poduzeti da pokupe i zgrabe ove tokene dok još imaju priliku.

Korak 1- Podesiti novčanik

Na početku, kupci bi trebali provjeriti da li imaju spreman kripto novčanik, odnosno MetaMask. Korisnicima mobilnih uređaja se, međutim, savjetuje da preuzmu i podese TrustWallet.

podesite novčanik

Da bi preuzeli i instalirali novčanik, investitori moraju otići na službenu web stranicu Metamaska i slijediti upute.

Korak 2- Povezati novčanik

Nakon što se kupci uvjere da je novčanik instaliran, investitori mogu direktno otići na Fight Out stranicu za pretprodaju. Sada kupci mogu kliknuti na dugme “Kupi Fight Out odmah”.

povezati novčanik kako kupiti fightout token

U ovom koraku, kupci mogu nastaviti i odabrati novčanik koji su instalirali

Korak 3- Koristeći ETH/USDT kupite FightOut tokene

Investitori moraju da dodaju ili ETH ili USDT u svoj novčanik da bi kupili $FGHT. Ovdje kupci imaju opciju da kupe $FGHT sa ETH/USDT, kao i da kupe ETH kreditnom karticom. Kupci koji nemaju ETH imaju opciju da kupe ETH putem kreditne kartice koristeći Transak.

Koristeći eth/usdt kupite fightout tokene

Alternativno, investitori mogu izabrati da kupe ETH/USDT sa raznih kripto mjenjačnica i da ih prenesu u svoje novčanike.

Kupci moraju osigurati da imaju dovoljno ETH da kupe željeni iznos $FGHT tokena, kao i da pokriju naknade za transakciju (gas fee).

Korak 4- Kupovina FightOut tokena

Kada kupci imaju dovoljno ETH/USDT u svom novčaniku, treba da kliknu na dugme „Kupite $FGHT sa ETH“ ili “Kupite FGHT sa USDT”.

Nakon što kliknu na bilo koje od dugmadi, kupci mogu nastaviti i unijeti iznos ETH/USDT koji bi željeli pretvoriti u $FGHT tokene. U skladu s tim, oni će vidjeti količinu $FGHT tokena koje će primiti.

Kupovina fightout tokena

Osim toga, kupci također imaju opciju da odaberu bonus dok će se period stjecanja prava (staking) mijenjati u skladu s tim. Minimalni period sticanja prava je 3 mjeseca. Kupci mogu nastaviti i kliknuti na dugme „KUPI SADA“.

Korak 5- Prihvatiti transakciju i preuzeti svoje tokene prema periodu zalaganja

Konačno, provajder novčanika će tražiti od kupaca da autorizuju svoje transakcije. Nakon toga, investitori mogu potvrditi transakciju nakon provjere naknada za plin.

Nakon potvrde, investitori mogu zatražiti tokene prema odabranom periodu stjecanja.

Šta je zapravo FightOut?

Sada kada smo objasnili korake za kupovinu $FGHT tokena, pojasniti ćemo detaljnije da bismo razumjeli kako projekt funkcioniše i šta radi. Tokom protekle decenije, industrija zdravlja i fitnesa doživjela je značajne promjene s pojavom novijih tehnologija. Uprkos ovom razvoju, tradicionalne teretane sa „mašinama i tegovima“ nisu bile u potpunosti efikasne u rješavanju ključnih problema u industriji.

Dok ovi tradicionalni i moderni studiji za teretane nude fleksibilnost treninga, oni uključuju element troškova koji predstavljaju prepreke za održivo usvajanje na masovnom nivou. Isplative fitnes alternative pokušale su riješiti ovaj problem, ali to zahtijeva od korisnika da sudjeluju u planu vježbanja koji odgovara svima.

Stoga postaje ključno riješiti ovaj problem kako bi se otvorio put za dugoročno pridržavanje zdravog načina života. Dok su mnogi kripto projekti Move-to-Earn revolucionirali u web 3.0 dajući poticaj korisnicima za kretanje, oni se samo fokusiraju na praćenje koraka umjesto drugih korisnih kretanja. Ovdje stupa FightOut sa svojom misijom da omogući zdrav, aktivan način života dok korisnicima pruža futuristički način da prate svoje kretanje. Projekat ima za cilj da pomogne korisnicima sa prilagođenim treninzima u skladu sa njihovim ciljevima, a da pritom ne bude skupo.

U suštini, ova aplikacija je M2E fitness aplikacija i lanac teretana koji promoviše zdrav način života. Korisnici će dobiti nagrade i bedževe za ispunjavanje izazova i vježbi unutar aplikacije. Slijede neke od istaknutih karakteristika platforme.

 • Platforma stvara most između web 2.0 i web 3.0 tehnologije pružajući futuristički pristup fitnesu korištenjem blockchain tehnologije.
 • Korisnici bi imali pravo na ‘REPS’, što je valuta koju zarađuju za svoje treninge, izazove i druge aktivnosti.
 • Ova platforma je upoznala korisnike sa prvim teretanama na svijetu integrisanim s Web 3.0 kako bi se maksimizirale mogućnosti M2E.
 • Korisnici mogu kreirati avatare i izraziti svoje fizičke atribute i osobine u FightOut Metaverseu.

Kako se raspoloženje na cijelom tržištu nastavlja pogoršavati, kupci nastoje pronaći obećavajuće kriptovalute za kupovinu tokom bear ciklusa. S obzirom na vrhunske karakteristike FightOuta, pokazao je snažan potencijal da održi i poveća svoju vrijednost u narednom periodu.

FightOut ($FGHT) kripto token

ERC-20 token $FGHT baziran na Etheruemu je snaga ovog metaverzuma. Korisnici mogu koristiti $FGHT da se takmiče u ligama, turnirima i tako dalje. Sve kupovine na njegovom metaverseu bi se vršile isključivo sa tokenima $FGHT.

Fightout kripto token

Štaviše, $FGHT se može koristiti za kupovinu REPS-a koji bi mogao pomoći korisnicima unutar aplikacije. Štaviše, ulaganje tokena omogućilo bi korisnicima da zarade članske nagrade kao što su popusti u zdravstvenom centru, pristup co-working prostoru, članstvo u teretani i usluge trećih strana između ostalog.

Investitori koji žele iskoristiti potencijal ove aplikacije trebali bi razmotriti kupovinu $FGHT tokena dok još uvijek imaju priliku sudjelovati u njihovoj pretprodaji.

Zašto trebate kupiti FightOut ($FGHT) token?

Iako su ključni za funkcionalnost aplikacije, tokeni $FGHT otvaraju put korisnicima za pristup korisnim rješenjima projekta. Pogledajmo zašto bi investitori trebali razmisliti o kupovini $FGHT tokena.

Redefinisanje pojma Move-to-Earn sistema

Iako je dobro poznata pojava da industrija Move-to-Earn ima obećavajuću budućnost, postojeći igrači nisu bili u mogućnosti da efikasno ciljaju ključna pitanja. Najbolje karakteristike ove aplikacije u klasi uključuju prilično futuristički pristup za efikasno praćenje kondicionih potreba pojedinca, dok je njihovo adekvatno nagrađivanje revolucioniralo M2E Space.

kako kupiti fightout token move to earn sistem

Za razliku od drugih M2E aplikacija, ova aplikacija se fokusira na nagrađivanje svojih korisnika za širi raspon pokreta od vježbi s tjelesnom težinom do vježbi sa spravama i utezima. Sve ovo po pristupačnoj cijeni može podstaći masovno usvajanje uklanjanjem prepreka za ulazak korisnika.

Posebne karakteristike FightOut na orijentaciju ka rješenju

Fight Out je osmislio čvrstu strukturu kako bi motivisao korisnike kroz svoj mehanizam zarade i na kraju kreirao prilagodljive fitnes programe visokog nivoa. Korisnici mogu početi dobivati nagrade za vježbe koje već rade.

Posebne karakteristike na orijentaciju ka rješenju

Aplikacija je jedinstveno dizajnirana kako bi korisnicima omogućila da budu u fit formi. Jednom kada se korisnik prijavi, aplikacija će im omogućiti da postave svoje ciljeve, pozadinu fitnesa, dostupnu opremu, željene treninge i tako dalje. Osim toga, korisnici također mogu pratiti svoj san, ishranu i slične metrike u njihovoj aplikaciji kako bi dodatno prilagodili svoje treninge. Na osnovu ovih podataka, aplikacija će generisati vježbe zasnovane na najboljim fitnes praksama, vrhunskim trenerima i osobnim trenerima.

Korisnici će imati pravo da zarade u aplikaciji, van lanca valute pod nazivom ‘REPS’ dok budu napredovali kroz svoje treninge. Kako zaraditi REPS? Korisnici moraju ispuniti fitnes izazove, koristiti fitnes u aplikaciji i nastojati da doprinesu zajednici ove aplikacije putem više društvenih aktivnosti. Ovi REPS korisnici mogu iskoristiti za artikle u FightOut trgovini, mjesečno članstvo u ovoj aplikaciji, konsultacije sa trenerima i slične pogodnosti.

Ova aplikacija također nagrađuje svoje korisnike bedževima kao zapisima o postignućima koji se mogu vidjeti unutar aplikacije, kao i u njenom metaverseu. Zarada ovih bedževa će pomoći korisnicima da dobiju pristup raznim „pogodnostima“ u aplikaciji, popustima u FightOut trgovini i tako dalje. Štaviše, s planovima za otvaranje prve svjetske web 3.0 integrisane teretane i prodavnice za zdravlje, ova aplikacija nastoji izgraditi snažnu zajednicu.

Sve u svemu, ove vrhunske karakteristike mogu ubrzati napore ove aplikacije u stvaranju snažnog brenda koji bi pomogao u rastu njegove korisničke baze, a time i potražnje za njegovim proizvodima u aplikaciji i tokenom $FGHT.

Potencijal of NFT-a i Metaversea

Sa potencijalom da u narednoj deceniji industrija bude vrijedna više miliona dolara, postoje uzbudljive mogućnosti za nadolazeće platforme metaversea.

Potencijal of nft-a i metaversea

Korisnici aplikacije imaju priliku da prave svoje NFT avatare dok kreiraju novi nalog. Za kreiranje statističkih poena za ove avatare, podaci bi se prikupljali direktno iz njihovih vježbi i postignuća. Na primjer, povećanje snage korisnika odrazilo bi se i na njihov NFT avatar.

FightOut metaverse takođe omogućava korisnicima da se druže ili bore protiv prijatelja ili drugih članova FightOut zajednice. Štoviše,  teretane ove aplikacije će sadržavati načine za pokazivanje korisničkog avatara kroz korištenje ogledala i ekrana. Korisnici također mogu koristiti svoje REPS ili $FGHT tokene za kupovinu dodatnih kozmetičkih NFT-ova kako bi poboljšali izgled svog avatara.

FightOut tokenomika i staking

Sa planovima da se nađe na listi najboljih kriptovaluta, ova aplikacija je pokrenula svoju pretprodajnu web stranicu s ciljem da završi svoj institucionalni krug i lansiranje tokena u samom Q4 2022. godine.

FightOut Tokenomika i Staking

Standardni ERC-20 tokeni $FGHT imaju gornju granicu ponude od 10 milijardi tokena. Od toga, oko 60% tokena bi se prodalo u fazama pretprodaje. Štaviše, oko 30% ovih tokena će biti distribuirano kao nagrada ranim kupcima $FGHT tokena na osnovu broja kupljenih tokena i perioda stiecanja prava.

Tako će ukupno oko 90% tokena biti dostupno za kupovinu u fazama pretprodaje, što bi omogućilo projektu da prikupi 100 miliona dolara.

Investitori koji žele kupiti tokene tokom faze pretprodaje imat će priliku da dobiju do 50% dodatnih $FGHT tokena kao nagradu. 30% od ukupnog broja tokena koji se čuvaju za nagrade bi se dalo kao bonus u zavisnosti od broja kupljenih tokena i perioda preuzimanja. Bonusi počinju od ulaganja od 500$ uz 10% sa 6 mjeseci prava. Nadalje, investitori koji kupuju tokene u vrijednosti od 50.000 dolara mogu dobiti bonus od 25%.

fightout tokenomika i staking

Projekat je već prikupio preko milion dolara vrijedan USDT u kratkom vremenskom periodu. Investitori koji traže tokene za kupovinu usred kripto zime mogu razmotriti potencijal $FGHT-a da ostvari impresivne prinose s obzirom na njegove efektivne karakteristike.

Osim toga, korisnici također imaju priliku da dobiju nagrade za članstvo kada ulože više tokena ili ih ulože na duži period. Što duže investitor ulaže $FGHT tokene, to bi imao pravo na viši nivo članstva.

Ako projekat nastavi da prolazi kroz svoje pretprodajne faze u ovom kvartalu, mogao bi postaviti solidnu osnovu za svoje planove da se u narednim mjesecima uvrsti na nekoliko mjenjačnica. Štaviše, očekuje se da će cijena tokena porasti u kasnijim fazama pretprodaje.

Pretprodaja je počela 14-i Decembar
Opcije kupovine ETH, USDT
Chain Ethereum
Minimalni ulog /
Maksimalni ulog /

Predikcija cijene FightOut tokena

Roadmap projekta jasno navodi Fight Outove planove da počne sa svojim listingom do prvog kvartala 2023. Eventualno izlistavanje $FGHT-a na najboljim decentralizovanim berzama uz dobro poznate CEX može postaviti teren za izuzetan rast u nadolazećim vremenima.

predikcija cijene fightout tokena

Obećavajuće pretprodaje kriptovaluta sa pristupom usmjerenim na kupca na kraju eksplodiraju na duži rok. Dok su projekti u prostoru Move-to-Earn već naišli na veliku privlačnost među investitorima i korisnicima, napredne funkcije ove aplikacije mogu potaknuti masovno usvajanje i time pokrenuti eksponencijalne povrate.

Naročito tokom bear ciklusa tržišta kada kupovina kriptovaluta može biti zbunjujući zadatak, za investitore postaje važno da u svoj portfolio uključe tokene s potencijalnim prinosima. Ako ste zainteresovani da saznate kako kupiti kriptovalute na raspolaganju Vam je članak koji su sastavili stručnjaci Business2Community-a. Uspješan završetak događaja u njegovoj road mapi može otvoriti put za FGHT da postane kriptovaluta s visokim ROI u narednim godinama. Investitori bi trebali razmisliti o kupovini $FGHT dok imaju priliku da ih zgrabe po sniženoj cijeni od $0,0167.

Za više informacija, korisnici mogu vidjeti whitepaper projekta i ući u njegovu telegram grupu.

Kako kupiti Fight Out? – Zaključak

Ovaj detaljni vodič pokrio je korak po korak proces kupovine $FGHT tokena na jednostavan, ali efikasan način. Osim toga, shvatili smo jedinstvene prednosti ove aplikacije koje bi mogle pomoći projektu u održavanju konkurentske prednosti.

Također smo vidjeli kako je projekat redefinisao Move-to-Earn industriju dok je iskoristio potencijal njegovih revolucionarnih karakteristika. Pored toga, svijetla budućnost NFT-a i metaversea dodatno je potvrdila sposobnost projekta.

Dok je pretprodaja projekta tek počela, kupci imaju priliku kupiti 60,06 FGHT-a za 1 USDT. Takođe, kao što je ranije rečeno, investitori će imati pravo na bonus pri kupovini koji će zavisiti od trajanja perioda sticanja prava.

Kako ova aplikacija napreduje na svom putu pretprodajnih faza, očekuje se da će cijene rasti. Dakle, trenutno kupci imaju priliku da se dokopaju ovih tokena po relativno niskoj cijeni.

Često postavljana pitanja

Šta je Fight Out?

Kako mogu kupiti Fight Out tokene?

Da li je $FGHT dobra investicija?

Gdje mogu kupiti $FGHT tokene?