Bitcoin Minetrix je novi kripto projekat koji uvodi revolucionarni pristup rudarenju na blockchainu kroz prvi protokol za ulaganje u rudarenje. Iako je učešće u rudarenju Bitcoina postalo gotovo nemoguće za većinu investitora zbog visokih troškova hardvera i energije, Bitcoin Minetrix investitorima pruža mogućnost kupovine i posjedovanja tokena koji se koriste za generiranje vlastitog rudarenja.

Projekat nudi ogroman godišnji postotak povrata, a njegova pretprodaja je bila impresivan uspjeh, prikupivši više od 100.000 dolara u prva 24 sata. U nastavku pročitajte kako doći do BTCMTX tokena i saznajte više o projektu koji obećava da će donijeti značajne inovacije u svijet kripto rudarenja.

Šta je Bitcoin Minetrix?

Bitcoin Minetrix je prvi revolucionarni kripto projekat u svijetu, koji omogućava vlasnicima tokena da uđu u profitabilno rudarenje bitcoina uz početno ulaganje od samo 10 dolara.

bitcoin minetrix

Projekat je upravo pokrenuo Token Delivery i već je prikupio 100.000 dolara, izazivajući uzbuđenje oko njegovog potencijala da prevaziđe prepreke u svijetu rudarenja u oblaku. Bitcoin Minetrix spada u najbolje kriptovalute, jer omogućava vlasnicima tokena da ulože svoje tokene kako bi generirali snagu rudarenja u oblaku i hashrate. Nakon toga BTC nagrade se dijele natrag vlasnicima tokena.

Ovaj pristup eliminiše potrebu za skupom opremom za rudarenje i visokim troškovima energije. Na taj način omogućava svakome da rudari bitcoin uz početnu kupovinu od samo 10 dolara u BTCMTX tokenima. Uzimajući u obzir trenutne troškove, prosječna cijena rudarenja jednog bitcoina je 42.000 dolara, što je čak 60% više od trenutne cijene kovanice.

Ovaj projekat djeluje putem tokena koji generiraju kredite za rudarenje u oblaku. Prema whitepaperu ovog projekta, ti ERC-20 nerazmjenjivi tokeni se spaljuju u zamjenu za neko vrijeme rudarenja. Nakon toga se BTC nagrade dijele na kriptovalute koje su uložene.

Osim toga, BTCMTX tokeni se mogu uložiti kako bi se zaradile dodatne nagrade za tokene, a trenutni godišnji postotak prinosa je impresivnih preko 65.000%.

Od trenutnih 600.000 tokena zaključanih u bazenu, 158,6 tokena se generiše po ETH bloku tokom dvogodišnjeg ciklusa otključavanja. U budućnosti će korisnici moći upravljati svojim tokenima putem namjenske mobilne aplikacije ovog projekta, koja je trenutno u razvoju.

Početak pretprodaje 26. Septembra 2023.
Ukupna ponuda 4 milijarde tokena
Načini kupovine BNB, ETH, USDT
Lanac Ethereum
Minimalna investicija 10 dolara
Pretprodajna raspodjela 70% ukupne ponude

Tokenomika Bitcoin Minetrix tokena

Pretprodaja BTCMTX tokena sastoji se od deset faza sa tokenima počevši od 0,011 dolara. Kao što se može vidjeti u whitepaperu Bitcoin Minetrix projekta, tokom ovog procesa, cijena će se postepeno povećavati. U posljednjoj fazi će dostići cijenu od 0,0119 dolara, što predstavlja povećanje od 8%.

tokenomika bitcoin minetrix tokena

Ukupna ponuda tokena je 4 milijarde, od čega je 70% dostupno za kupovinu tokom pretprodaje. Soft cap je postavljen na 15,6 miliona dolara, a kompanija će prikupiti 1,4 milijarde dolara.

Minimalni iznos za kupovinu tokena je 10 dolara, a prihvaćene valute su ETH, BNB ili USDT.

Faza Cijena tokena Procenat maksimalne ponude Broj tokena USD
1. 0,011 10% 280000000 3080000
2. 0,0111 10% 280000000 3108000
3. 0,0112  10% 280000000 3136000
4. 0,0113  10% 280000000 3164000
5. 0,0114  10% 280000000 3192000
6. 0,0115  10% 280000000 3220000
7. 0,0116 10% 280000000 3248000
8. 0,0117 10% 280000000 3276000
9. 0,0118 10% 280000000 3304000
10. 0,0119 10% 280000000 3332000

Kako kupiti Bitcoin Minetrix tokene?

U nastavku su navedeni detaljni koraci kako kupiti BTCMTX tokene tokom tekuće pretprodaje.

Korak 1.: Instalirajte kripto novčanik

Prije nego što odlučite kupiti BTCMTX tokene, važno je da imate kripto novčanik koji podržava ERC-20 tokene. MetaMask je široko prihvaćen kao Web3 novčanik sa podrškom za unakrsni lanac i visokim sigurnosnim standardima. U ovom vodiču ćemo koristiti MetaMask kao primjer, iako postoje i druge opcije kao što su Trust Wallet, Phantom i Exodus.

instalirajte kripto novčanik

MetaMask je dostupan kao mobilna aplikacija ili ekstenzija za desktop pretraživač. Preuzmite aplikaciju i registrirajte se kreiranjem računa koristeći jaku lozinku. Važno je zabilježiti tu lozinku na sigurnom mjestu. Idealno na papiru zajedno sa frazom od 12 osnova. Ovo će poslužiti kao oporavak vašeg računa u slučaju da izgubite pristup svom novčaniku.

Nakon što instalirate MetaMask ili odaberete drugi kompatibilni novčanik, bićete spremni za poduzimanje sljedećih koraka u kupovini BTCMTX tokena.

Korak 2.: Nabavite ETH, BNB ili USDT

Nakon toga, investitori treba da u svoj novčanik dodaju tokene da bi ih zatim pretvorili u BTCMTX.

Ethereum (ETH) je prirodan izbor jer će biti potrebna određena količina ETH za pokrivanje troškova transakcije (gas) prilikom dovršetka kupovine. Alternativno, USDT ili BNB se također mogu koristiti.

ETH se može nabaviti direktno preko MetaMask-a, koristeći provjerene brokere trećih strana kao što je MoonPay, ili prenijeti sa centralizirane burze ili drugog novčanika. Pažljivo kopirajte adresu novčanika, a zatim izvršiti uplatu; prijenos može potrajati nekoliko minuta.

Korak 3: Povežite se na Bitcoin Minetrix web stranicu

Investitori bi trebali posjetiti Bitcoin Minetrix web stranicu i pritisnuti narandžasto dugme označeno s “Poveži novčanik”. Zatim trebaju odabrati MetaMask ili neku drugu alternativu te slijediti korake na ekranu. Unesite svoju lozinku i potvrdite vezu.

povežite se na bitcoin minetrix web stranicu

Kada završite s povezivanjem, primijetit ćete da se izgled web stranice malo promijenio, posebno u pogledu opcija za kupnju.

Korak 4.: Kupite Bitcoin Minetrix kriptovalute

Kupci imaju mogućnost kupovine BTCMTX tokena. Međutim, prvo moraju odabrati valutu koju žele pretvoriti. Odaberite između ETH, USDT ili BNB i unesite broj tokena koje želite kupiti ili iznos koji planirate potrošiti. Imajte na umu da morate zadržati dovoljno ETH da pokrijete naknade za gorivo, a preporučeni iznos je 0,015 ETH.

kupite bitcoin minetrix kriptovalute

Minimalni iznos kupovine je 10 dolara. Ako želite uložiti BTCMTX tokene i dobiti nagrade, idite na korak 5, gdje je trenutni APY veći od 65.000%. Alternativno, možete odabrati “Kupi sada” ako ne želite investirati u BTCMTX, ali želite kupiti sada.

Očekujte da se pojavi novi prozor iz MetaMaska koji će od Vas tražiti da potvrdite svoje naknade za gorivo i transakcije. Nakon uspješne potvrde, dobit ćete obavijest o obavljenoj transakciji.

Korak 5: Zaradite BTCMTX nagrade za ulaganje

Ukoliko planirate da investirate u tokene i želite da dobijete nagrade tokom pretprodaje, dostupna Vam je opcija “Kupi i investiraj” tokene.

Ti tokeni će odmah biti zaključani u poseban skup (skup uloga) sa trenutnim procijenjenim godišnjim procentom povrata od preko 65.000%. Tokom trajanja pretprodaje, ovi zaključani tokeni će generirati nagrade koje možete prikupiti nakon završetka pretprodaje.

Zahtjev 6: Zatražite Bitcoin Minetrix tokene

Posljednji korak u procesu je prikupljanje tokena nakon završetka pretprodaje. Ovi tokeni će biti sigurno pohranjeni do događaja generisanja tokena (TGE), koji će projekat objaviti nakon završetka pretprodaje.

Možete zatražiti povrat tokena tako što ćete se vratiti na web stranicu u odgovarajuće vrijeme. Kliknite na dugme “Preuzmi” i potvrdite transakciju da dobijete svoje tokene.

Rudarenje u oblaku i prevaranti

Rudarstvo u oblaku nije nova pojava. Postoji već neko vrijeme, jer je tradicionalno rudarenje postalo gotovo isključivo rezervirano za velike kompanije. Rudarstvo u oblaku uključuje iznajmljivanje ili kupovinu dijeljene računarske snage, čime se izbjegavaju visoki troškovi energije.

Iako se pokazao kao profitabilan izbor za mnoge investitore, prostor rudarenja u oblaku sve više zauzimaju prevaranti. Često zahtijevaju značajne iznose gotovine unaprijed i nude komplikovane ugovore koji otežavaju određivanje stvarne količine iskopanog bitcoina.

Osim toga, česti su slučajevi dodatnih naknada na kraju ugovora. Tako na primjer postoje troškovi održavanja energije i hardvera, što može značajno uticati na profit. Ovaj projekat čini prostor za rudarenje u oblaku sigurnijim i transparentnijim omogućavajući korisnicima ulaganje u kriptovalute na jednostavan način. U ovom slučaju nema potrebe za dodatnim gotovinskim uplatama. Ovi tokeni se mogu deinvestirati i prodati na berzi u bilo koje vrijeme.

Period zaključavanja određuje sam investitor, suprotno fiksnim uslovima drugih projekata rudarenja u oblaku. Coinsult je također izvršio potpunu reviziju pametnog ugovora kako bi investitori bili sigurni u investiciju

Kako investitori mogu opravdati ulaganje u Bitcoin Minetrix tokene tokom pretprodaje?

Bitcoin Minetrix je sada među najtraženijim kripto projektima na tržištu, a mi ga već s ponosom ocjenjujemo kao našu najuspješniju kripto pretprodaju. Njegove ključne karakteristike uključuju sljedeće.

ulaganje u bitcoin minetrix tokene

 

Ovaj projekat, koji predstavlja prvi token udjela u rudarenju na svijetu, pruža korisnicima mogućnost stvaranja prihoda kroz sigurno rudarenje u oblaku. Ova inovacija smanjuje barijere za ulazak, jer tradicionalno rudarenje bitcoina zahtijeva značajna ulaganja ili visoke troškove. Sada, zahvaljujući ovom projektu, korisnici mogu započeti rudarenje BTC-a uz minimalnu kupovinu od samo 10 dolara.

Osim toga, ovaj projekat postavlja visoke standarde u sigurnosti, pružajući odgovor na sveprisutnu prevaru u industriji rudarenja u oblaku. Uz ovu platformu, vlasnici imaju kontrolu nad svojim ulaganjem, upravljajući brojem tokena koje žele uložiti kako bi povećali snagu rudarenja. Oni mogu odabrati trajanje ulaganja prema vlastitim preferencijama i povući svoj kapital kada god žele.

Nagrade za ulog dodatno podstiču učesnike. Naime, BTCMTX token se može uložiti da bi se stekla moć rudarenja ili zaradile značajne nagrade za ulog. Trenutni prinos na ulog je impresivnih preko 65.000%, što ove kriptovalute čini ne samo pristupačnim, već i visoko profitabilnim rješenjem za rudarenje bitcoina.

Kakav je tržišni potencijal BTCMTX tokena?

S obzirom na inovativni karakter kripto projekta, precizno predviđanje cijene Bitcoin Minetrix tokena je izazovno jer nijedan drugi projekat do sada nije ponudio udio u rudarstvu.

Ipak, ovu jedinstvenost treba prepoznati kao jednu od ključnih prednosti. Poznato je da pionirski protokoli često postavljaju trendove na tržištu i ostvaruju značajan rast i profit.

Industrija rudarenja bitcoina već je industrija vrijedna više milijardi dolara. Zato je pametan potez učiniti ovu mogućnsot dostupnom malim investitorima s ograničenim budžetima. Ova revolucionarna uslužna aplikacija je trenutno u ranoj fazi razvoja, ali planirana mobilna aplikacija dodatno će olakšati upravljanje investicijama.

BTCMTX tokeni su dostupni po cijeni od samo 0,011 dolara u prvoj fazi pretprodaje. Pri tome, prvi investitori imaju priliku da učestvuju u onome što se može smatrati jednim od najperspektivnijih ICO-a godine.

Zaključak

Bitcoin Minetrix je revolucionarna uslužna kripto aplikacija koja je trenutno u fazi pretprodaje. Ističe se kao prva platforma na svijetu koja pruža uslugu ulaganja u rudarenje Bitcoina.

Ovo inovativno rješenje omogućava svakom investitoru da započne sigurno i efikasno rudarenje Bitcoina uz početnu investiciju od samo 10 dolara. Osim toga, investitori mogu očekivati ​​izdašne nagrade od investicionog fonda, što dodatno povećava atraktivnost ovog projekta.

Tokom prve faze pretprodaje, tokeni su dostupni po sniženim cijenama. Pri tome rani investitori imaju priliku da nabave nove kriptovalute po sniženoj cijeni. Ovo stvara povoljnu priliku za one koji se pridruže rano u projektu da ostvare dodatne pogodnosti.

Ovaj projekat predstavlja novi pristup ulaganju u Bitcoin rudarenje, nudeći pristupačnost, sigurnost i atraktivne nagrade investitorima širom svijeta.

Često postavljana pitanja

Šta je Bitcoin Minetrix?

Koji je tržišni potencijal ovog projekta?

Kako mogu uložiti u Bitcoin Matrix tokene?

Bitcoin Minetrix

NAŠA OCJENA

bitcoin minetrix logo
  • Odličan ekološki prihvatljiv i praktičan uslužni token pruža jednostavan način da zaradite BTC
  • Omogućava rudarenje bitcoina uz potpunu kontrolu nad procesom, bez ikakvih troškova
  • To je najlakši i najjednostavniji način rudarenja bitcoina
  • Vlasnicima pruža priliku da ostvare pasivni prihod
bitcoin minetrix logo